Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekla mi je da ima menstruaciju i da zbog toga danas ne moze na njivu........ Odgovorio sam joj da mestruacija moze sacekati, sijeno se nece samo pokupiti. Od tada je vise ne pominje.
Haj ti krvari 5 dana i ostani ziv
idiotizmi
Fakat ne kontam ovo za antibejbi pilule, jel zene znaju da dolazi do poremecaja hormona?
Hahahah
@Miniii Znachi to je neka smijeshna stvar?! Kad je nemash il' kad je imash?
neka pitanja su sasvim legitimna... vjerovatno su postavljači statusa malo pglu
Menstruacija je skroz pogrešno definisana i razumljena čak i od strane svih doktora svijeta. Da li ste znali? Menstruacija se treba dešavat sa premalo ili nimalo krvi. Razlozi teškog porođaja, menstruacije, i ostalih sex problema je isti kao i razlog svih bolesti ili simptoma. Osoba koja ima veliku menstruaciju takođe npr mnogo se znoji ili kiše ili slini ili kašlje. Trebat prestat jesti, i onda menstruacija nestane i ozdravite, a kasnije jedite umjereno. Reče Herbert Shelton.
Jel menstracija kada se zemska prvi put deflorira?!
@gooUsereshse mislim da nije, al treba pitat šejha za svaki slučaj... nedavno sam se obrijo ispod pazua i napali su me da je to grijeh
Škutorkinje su otkrile da Bošnjaci imamo veci kurrac od Skutora i da bolje karamo od njih(to je logicno) :-) za Srbe da ne pricam. Neobrezanu karinu od 10cm +treba mu cackalica da moze drkati.
@VelezMostar1922 dalabu
Jel se rodio ko je zenu shvatio?
@Kanuni Ana Brnapcka.
samo bez pederskih dozivljaja haha
Škutorkinje i Vlahinje obožavaju obrezani kurrac i Bošnjake.
@VelezMostar1922 bravo dasino, lijepa reklama za velez, mostar i bosnjake!😢
@VelezMostar1922 😂 i Bosnjakinje obozavaju obrezan kurrac 😂 Otkrio si toplu vodu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)