Ljubav i veze
23

Šest znakova koji govore da vas partnerica vara

Klix.ba
Ponekad sumnja i nepovjerenje mogu uništiti vezu muškarca i žene, no, ukoliko je stvar zaista ozbiljna te je sumnju nemoguće ignorisati, postoji šest znakova po kojima je moguće zaključiti da li se radi o prevari ili ne.
  1. Ukoliko žena postane tajanstvena i pokušava sakriti svoje telefonske ragovore te odlazi od vas svaki put kad dobije telefonski poziv, to je znak koji vas treba zabrinuti.

  2. Ako svojoj partnerici uvijek prvi šaljete SMS ili je zovete telefonom, a da to ona nikad ne čini, to je također loš znak.

  3. Žena koja vrlo često započine svađe bez nekog razloga, vjerovatno ne želi ostati u vezi s vama.

  4. Ukoliko svoju partnericu nekoliko puta "uhvatite" u laži, to je gotovo siguran znak da vas vara.

  5. Promjena ponašanja vaših zajedničkih prijatelja je često znak da oni znaju nešto što vi ne znate. Loše vijesti ćete vjerovatno saznati posljednji.

  6. Ukoliko vaša partnerica iznenada počne da se u nešto većoj mjeri brine za svoj izgled, kupuje novu odjeću, šminka se i slično, onda postoji mogućnost da se trudi izgledati lijepo za nekog drugog. Ukoliko se uređuje za vas, to je jedno, ali ukoliko se posebno dotjeruje kako bi izašla bez vas, onda je to druga stvar i imate razloga za brigu.