Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jasta...znao sam...kurva me vara...
Po ovome ja onda svoju varam 100% :D
Čudi me
Neću apsolutno da razmišljam o tome,ima punu slobodu,ako joj već treba neko drugi slobodna je da ide s njim kad god poželi,naravno putem bez povratka.Žena ako ima potrebu prevariti ništa je u tome ne može spriječiti,ali to je u svakom pogledu rasturanje porodice.Ako bi to radila onako potajno,a ja da saznam (zemlja se zaklela da će sve tajne da se otkriju ovako ili onako) rezultat bi bio isti kao da je i rekla za to-razlaz,ali bih joj zagorčao život do groba,naravno pametnim postupcima koji su bolji od onog-kreč*o Hakija,a ne vode me prema KPZ Zenica.Osveta bi bila bolna i dugotrajna.Ako joj treba neko drugi naravno da zna gdje su vrata,kaže razlog i ode za boljim,OK,čisto i pošteno.
odma odjebat treba take,kosto sam i ja naravno!
ako ovo moja procita, gotov sam
kod mene ta mogućnost ne postoji, jer ja ženi ne dam nigdje da izađe, u kući je sa mojom mamom tako da je ona kontrolira, mobitela ni nema nije joj ni potreban, kad je neki praznik može otići sa mnom do svoje familije i to je to. inače slažemo se fino i poslušna je zato mi je i draga, da nije poslušna, ja bih joj pojasnio sve kaišem za dvije minute.
Joj, sta da ti kazem :))))
hahahahaha
Joj, ja muskih preseravanja, sve cvijecka do cvijecke.Rijec o zenama koje varaju, a oni raspilavili kako varaju uz opravdanje kako to rade na neki normalan mnacin. Daj ne se**te sa pametovanjem.Varanje nema opravdanje, mislim ono u fizickom smislu.Prevario/la nema razlike.Kad dodje do toga razlaz je najbolji.Varam ja tebe, varas ti mene, cemu to vodi.Mani mi te malogradjanstine, ja sam dobar, ona je losa.
slažem se u potpunosti sa tvojim postom. prevara je prevara i ne može se za to naći opravdanje. ako se ne slažeš sa partnerom raziđi se pa spavaj s kim hoćeš. iznimka je jedino ako muž i žena dobrovoljno stupe u zajednicu u kojoj svak može raditi što hoće što je poprilično nakaradno, ali i to je poštenije nego glumiti moralnost, a okolo se rokati na sve strane. gadi mi se ta dvoličnost i u drugim vidovima života, nekim ljudima puna su usta borbe za pravdu a kad vide da neko tuče nekoga pobjegnu na drugu stranu ulice. ima i onih koji kradu od naroda i države, a onda daju deset maraka u dobrotvorne svrhe, više manje isti kalup. people from balkan.
ma evo obijelio sam od brige
kod mene je ovo bio slucaj :D Žena koja vrlo često započine svađe bez nekog razloga, vjerovatno ne želi ostati u vezi s vama.
ima ovde istine samo to neki kasno svate.
Moj dragi se nema razloga brinuti. Doduše ispunjavam samo jedan od ovih uslova - započinjem svađe. Ali, to nema veze sa varanjem. Svađam se samo kad sam sam u PMS, u MS, post MS i između.
Ima. To su jedini dani kad me dragi smije zezati na ovaj račun :P
Hajde, kopirajte link i lijepite ženama na zid! Hahahaha
Proš*o sam test (pročit*o sam ovo), ništa od gore navedenih "smptoma" nisam primjetio kod nje ! PS-ako ih dobro ne skriva heheehehhe
neznaju zene dobro sakrivati...one kad varaju one se zaljube zatelebenaju ko telad... musko moze cijeli zivot varati i opet se uredno vrati zeni obavezama... a one odmah prave rasulo u braku...i sj.ebu i muza i sebe i djecu...
taman tako....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)