Ljubav i veze
0

Sedam muškaraca kojima žene ne mogu odoljeti

Sarajevo-x.com
Ako ste se ikad pitali zašto neki muškarci imaju sreće sa ženama, vjerovatno ste odmah pomislili na njegove mišiće ili bujnu kosu, no nije tako, piše Askmen. Većina žena 'pada' na neke osobine ličnosti i kreira svog idelanog muškarca. Postoji sedam vrsta muškaraca koje žene obožavaju:

Romantičan muškarac, onaj koji kupuje cvijeće ili pali svijeće prilikom večere će uvijek 'proći' kod svake žene. Žene vole romantične geste i pažnju koja im se posvećuje.

Samouvjeren muškarac, siguran u sebe ovaj muškarac zrači energijom, a žene ga vole jer nije ljubomoran na druge muškarce i vjeruje da on može pružiti više. Isto tako, ne popušta ženskim prohtjevima, što neke žene tjera da još više žele takvog muškarca.

Umjetnik, spontan i opušten muškarac koji živi u svijetu kreativnosti privlači mnoge žene koje ga smatraju posebnim i neshvaćenim. Ukoliko ovaj muškarac napiše pjesmu ili priču koju je posvetio djevojci, zauvijek će osvojiti njeno srce.

Stranac, egzotičan, neodoljivog akcenta ili drugačijih svjetonazora lako će šarmirati svaku djevojku koja u životu želi malo uzbuđenja. Ovog muškarca okružuje karizma i misterija, a putovanja su od njega napravila malu riznicu događaja i anegdota kojima će uvijek zabaviti suprotni spol.

'Loš' muškarac, slobodouman i buntovan muškarac koji obožava brzu vožnju, ekstremne sportove ili nepredviđena putovanja, tip je kojem ne mogu odoljeti mnoge žene. One vole njegov mladalački duh i avanturizam koji unosi svježinu i u njihov život.

Intelektualac, načitan, s odličnim smislom za humor i uvijek raspoložen za razgovor privući će ženu koja traži iskrenog sugovornika i dugotrajnu vezu. Intelektualcu nije uvijek presudan fizički izgled, tako da žene imaju povjerenja u njega i nemaju straha da će ih jednog dana ostaviti zbog mlađe ili ljepše.

Brižljivac, onaj koji otvara vrata automobila, nazove da pita kako ste i nikad vam ne dozvoljava da platite večeru, na prvi pogled se može činiti dosadnim. Ali svaka žena koja se 'opekla' u vezi s grubim muškarcem, ženskarošem ili iskorištavačem, znaće cijeniti brižnog muškarca.