Ljubav i veze
0

Pet tipova žena koje muškarci ne podnose

Sarajevo-x.com
Uglavnom je poznato šta je ono što žene ne vole kod muškaraca, a ovom prilikom vam donosimo pet tipova žena koje muškarce nikako ne privlače.

Muškarci ne vole žene koje tračaju, koje negativno govore o drugim ljudima i ponižavaju ih. Svi imamo neke primjedbe na druge ljude i normalno je da se nekada požalimo na njih, ali ukoliko žena konstantno loše govori o drugima, muškarac će izgubiti svoj interes za nju.

Žene koje previše paze na svoju tjelesnu težinu odbijajući hranu i piće također odbijaju muškarce. Oni su ogorčeni kada žene broje kalorije koje unesu tokom dana, a potom paniče i žure u teretanu kako bi ih izgubile.

Muškarci ne vole kad se žena kojom su oženjeni loše ponaša i negativno govori o njegovim roditeljima. Ako niste jedna od sretnica koje su se udale za muškarca sa čijim se roditeljima slažete, najbolje je da izbjegavate razgovor o njima.

Nikada nemojte donositi posao kući i nemojte mnogo razgovarati o tome. Muškarce ponekad zanima vaš posao, ali vaša veza mora da bude na prvom mjestu. Pokušajte da vaš privatni život ne trpi zbog vaše karijere.

Postoje žene koje se nekad ponašaju kao "savjetodavno tijelo". One misle da je njihov posao da saslušaju i pomognu svakome ko je u nevolji te da mu daju poneki savjet. Ta navika se prenosi i na odnos sa muškarcima, a oni to ne vole jer ne žele da budu u vezi sa nekim ko se prema njima ponaša kao majka.