Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Vidite ovo,najezice te se :S :S :S :S :S
zene su najvece blago na ovom svijetu
zena je napravljena od rebra ..a zamislte kako bi izgledala da je od cijelog radijatora ;)
E jebi ga sad... ispade po ovom ni jedna zena na svijetu ne valja hahaha :D
s ponosom mogu reci da ne spadam ni u jednu kategoriju....
Volim kad mi zena isisa otrov iz \"crne mambe\" koja mi se nalazi u gacama .
glupost najobicnija, zene su najbolje u svemu.
Ovdje su opisali tipicnu Bosanskohercegovacku zenu.
što se naložio ;)
Jao članaka i muskog sovinizma. Naravno da tu ima istine, sve je istina, kod neke zene su ove osobine manje, kod druge vise izrazene. Hocete reci da muskarci nikada ne ogovaraju, nikada ne vode racuna o debljini, nikada ne kritikuju njene roditelje i familiju uzu i siru, nikada ne smaraju svojim poslom, nikada ne guse savjetima i pridikama? Ma da gdje bi oni!
Žene su mnogo savršenija bića od muškaraca,ali niste vi krivi što ste nedovršeni :D Adam:\"Bože što si stvorio Evu ovako lijepu?\" Bog:\"Da bi je ti volio.\" Adam:\"Ali,Bože...zašto si je stvorio ovako glupu?\" Bog:\"Pa da bi ona tebe voljela!\" HiHiHi Doviđenja,prijatno,dođite nam ooopeeeet !
ne volim zene sa hlabavim sisama :) ako nisu cvrste onda bices druga opcija neradniku i propalici :) a mozda i treca
nije lose,
ma ja........bitno je sta oni ne vole..............a koliko samo mi njihovih stvari NE PODNOSIMO..... to nije bitno...........c c c c c c
opisaše mi bivšu ženu u 5 rečenica aferim