Britanka suprugu napravila suludu listu pravila, on ih se čvrsto pridržava

Klix.ba
10.4.2019. u 18:14
151
109
Britanka suprugu napravila suludu listu pravila, on ih se čvrsto pridržava
151
Britanka suprugu napravila suludu listu pravila, on ih se čvrsto pridržava
Juels Stokes je u braku sa svojim mužem Jeromeom već 11 godina, a njihov brak funkcioniše odlično jer se on pridržava pravila koje je ona izmislila.
Njih dvoje imaju 51. godinu, a on se bavi muzikom što njoj predstavlja problem te mu je zbog toga postavila niz pravila kojih se mora pridržavati. Ona tvrdi da je njihov brak uspješan i dug upravo zato što se Jerome pridržava svoje liste, prenosi The Sun.

Lista uključuje nekoliko suludih pravila kao što su redovno nošenje punjača kada krene vani, njegova baterija uvijek mora biti puna, ako izađe dopušteno mu je popiti samo dva piva, na poruke mora odgovoriti u roku od sat vremena, ne smije gasiti opciju lociranja na telefonu, mora snimati sport i gledati ga samo onda kada ona nije tu.

Foto: The Sun Foto: The Sun


Također, Juels mu je zabranila da igra igrice duže od sat vremena, mora joj pomagati u sedmičnoj nabavci i mora nazvati prije nego dođe kući s posla da provjeri da li joj je potrebno nešto iz prodavnice.

Jerome joj mora kupiti poklon svakih nekoliko mjeseci, a svake sedmice joj mora donijeti cvijeće. Ona želi romantični izlazak svake sedmice, njegove šifre i pristup svim njegovim društvenim mrežama. Također, mora joj javiti s kim, kada i gdje izlazi te koliko se planira zadržati.

Mora kuhati tri puta sedmično i ići s njom u kupovinu odjeće, a sa prijateljima smije izaći samo jednom mjesečno.

Jerome je na sve ovo kazao kako mu se pravila sviđaju, kako mu je trebao neko ko će ga smiriti i kako mu se ne sviđa pravilo za smanjenje unosa alkohola. Sve ostalo mu je super, naveo je.


Komentari (109)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: