Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam istu ovu listu napisala onom mom baksuzu.On je sve pročitao,složio se da su pravila super i usput dodo kako ih on nije u mogućnosti poštovati.Zatim je otišo na kafu s jaranom ... I još se nije vratio.A bilo je to prošle sedmice.
@Nepredvidiva eto mene kod tebe, nosim cokoladu
A sta ona mora?
Ima 51 godinu, zena mu ogranicava igrice na sat vremena dnevno. Uspio covjek u zivotu.
Meni se čini da ovdje neko jos nema britanske papire 😘
Vidi joj glave, da se bira Horsehead od the year pobijedila bi I nasu hanu. A ovom levatu je najbolje da provjeri šta bi zatekao na ovoj kobili da jednom ne nazove kad krene kuci da pita trebal šta iz radnje..
a sto joj je vako crn muz?
Moje ime je Darci Lyne. Ovo je vrlo sretan dan u mom životu zahvaljujući pomoći koju mi ​​je dao dr. Nosakhare da mi pomogne da povratim svog bivšeg muža njegovom čarolijom ljubavi i magije. KONTAKT   -Email- [email protected]   Whats-app: +2349083639501 Želiš li svog bivšeg povratnika? želite ljubavnu čaroliju za novog ljubavnika? Rješenje problema bez djece? rješenje bolesti i bolesti tijela
Kako bi je ja nogom nabio po kratkom postupku....
e moj glupane,ne zna ss ko je gluplji ti sto dozvoljavas ili on sto te pravi budalom
To nije suprug, to je sin
"mora nazvati prije nego dođe kući s posla da provjeri" - to da moze da izbaci svalera/ljubavnika iz kuce prije nego sto joj muz papucar dodje kuci :)
Ista zeljka cvijanovic
Divan muz, hoce rci paksu!
Haha, koja šuplja sa ovim javljanjem kad krene s posla - fol treba joj kupiti nešto. Koji elegantan način da ga spriječi da ne zatekne zagondžiju u kući.
pa bolje ti je da se odma ubijes nego da te ova rospija maltretira
poslao bi ja nju materi pa nek njoj pise pravila hebem je grdnu
Realno, super slozeno i za njega i za njih kao par..
Nije napisala koliko put je sex i ko je primac a ko davac ?