Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MasAllah, nastojat cu da odem. Nisam nikada bio ljeti tamo
Predstavniče, tura za Lukomir ide od Umoljana preko vrha Obalj (teža ruta ako nisi u kondiciji) ili kanjonom Rakitnice (lakša tura ali i ona zahtjeva bolju kondiciju). Preporučujem odlazak i dolazak kanjonom. Ima se šta i uslikat.
Dajte nam više ovakvih članaka! Čisti odmor...
Mogli ste prekopirati tekst sa mtb.ba
Divota
http://www.prevoznik.ba/index.php Prevoznik.ba je prva bosanskohercegovačka društvena mreža namijenjena putnicima. Vozači, prijavom na portal koristite maksimalno kapacitet svog vozila, ne putujete sami i naplatom od primljenih putnika znatno smanjite trošak i svog putovanja.
Po kakvim sam ja sve brdima vozio bicklo bez kocnica ovi bi obrisali post
koliko treba vremenski od Babin Doa?
samo curice u lukomir idu tako sto bajkom startaju sa igmana, pravi tipovi idu iz konjica ili sarajeva :D
cemu minusi? sarajevo - marsal 25 kilometara, 12 kilometara uspona marsal - lukomir 20 kilometara, 4 kilometra uspona veliko polje igman - lukomir - 25 kilometara, 4 kilometra uspona, 2/3 kilometra laganog penjanja ako vam je 25 kilometara sa 4 kilometra problem pa mi stavljate minuse - vozite se do vrela bosne, tu vam je visinska razlika 100m a djevojci / zeni mozete pricati kako ste presli bruku kilometara i dosli cak do vrela bosne
naravno :) bitno je da se vozi, sretno ! :)
ovaj na prvoj slici izgleda isto kao da je na šolji
a jest mu poza kao da je nizbrdo :D ali valjda zna sta radi, ne kupuju pocetnici foxa
...ima neko biciklo za pokloniti ili prodati ?
Imam ja, nove gume na njemu, mountain bike...Ali kocnice i srednji pogon moras popraviti. Dao bi ti djabe ako ti je tolika zelja, ali opet bi morao dat lovu za popravku, ptako da ti i nije djabe :(((
Bio sam jednom do lukomira i nazad... predobro je bilo !