Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i u srednjoj skoli si bila vrijedna, pametna i lijepa.
Bravo Nina
prijatno sam iznenadjen svjezinom radova, jer poznajem njene radove sa http://www.ninadesign.co.ba i ruku na srce, nemam visoko misljenje o njima. ali izgleda da je dosta napredovala u zadnje vrijeme. kompliment i cestitke.
i ja se pitam
SVAKA CAST
koji kurac ima tokidoki veze isacim?
evo ti link sasa: http://www.tokidoki.it/ samo sto tesko da moze biti tako dobra.
Svaka cast!!! Kreativno i lijepo uradjeno.
.... ideju vezanu za promociju.... ________ at sa-x: nema teorije da neko moze svezati ideju za promociju. Moze biti samo: Ideju u vezi sa promocijom...
meli...idi skoluj se!
Pa zar ovo nije ponos, ako nije neznam sta jeste. Jedno je uspjeti u svojoj zemlji to je super, ali i u drugim zemljama, pa to je extra super!
eh adi uvijek si patetican bio.... ;) a sto se nine tice... malo mi je dosta protekcija, kada je rijec o bh. dizajnu...moze sa anurom pod rukicu... no kod nas sve mora biti balkanski...pa cak i to... a ova ideja je btw...vec vidjena...probat cu pronaci i link pa postati...no i to je standardna pojava u bh. dizajnu...svi posteno kradu...fuj
Bravo Nina! Plakati su super! napokon jedna pozitivna vijest