Bez skrivenih "do"
31

US Polo Assn. sezonsko sniženje: Nevjerovatnih 60% popusta na sve artikle iz kolekcije jesen-zima

US Polo Assn. pravi živahan ulazak u kolekciju Jesen-Zima 2021. dodajući nove nijanse poznatim bojama.

Osim klasičnih USPA boja, najupečatljivije nijanse ljubičaste, bež, boje šljive i zelene utkat će svečanu priču za muškarce kao i za žene. Uzorci koji prate teksture platna i printova pozvat će "ljubitelje USPA" da se oblače u ovim bojama.

Legendarna polo majica koja čini temelj USPA vraća se u "fit" i "regular" formama koje odgovaraju svakom obliku tijela, te sa novim uzorcima unutar ovratnika i sa širokim rasponom boja! Bezvremenska polo majica koja je najmoderniji komad jesen-zima sezone opet će biti stavka koju morate imati u ovoj sezoni i dolazi u bojama pogodnim za svaki stil.

Prepoznatljiva zvijezda "casual" stila, USPA Traper Kolekcija odražava svoje izazovne linije na suknjama, prslucima, hlačama i zimskim haljinama, uz hlače i košulje s nijansama, minimalne vezove i alternativne oblike. Odjeća koja najbolje odražava "strast trapera" opet će ove sezone režirati modu. Tajni savjet sezone: tanki traper sa elastinom!

Fino teksturirane majice, printovi geografskih karti, jeans hlače, udobne čizme, zimske haljine i široke košulje privlače one koji se neće odreći stila i udobnosti ni na odmoru. Praktične torbe koje prate vaše putovanje i dovršavaju vaš stil kao "komad slagalice" su obavezni dodatak kombinaciji za odmor!

Sportska odjeća klasičnog izgleda savršena je za muškarce koji vole klasične linije i pametnu ležernu eleganciju. Blejzeri opuštene forme i oblika odvesti će jednog gospodina na putovanje udobnosti. Haljine i džemperi s elegantnim detaljima postaju spajalicama u garderobi samouvjerenih žena te skupa s čipkastim ukrasima u kolekciji stvaraju glamurozni stil.

Odjevni predmeti kopirani jedni od drugih, odgovarajući izbor boja i uzoraka spojit će cijelu obitelj zajedno!

Budite na vrhuncu mode sa U.S. Polo ASSN ove sezone. Veliko Sezonsko Sniženje na sve artikle -60% bez skrivenih "do".