Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako kod nas u parlamentu,vračaju,donose svakakve odluke,puštaju nevinom narodu krv i onda tu istu krv piju na slamku....a pri svemu tome .ebu nas neprekidno u zdrav mozak.
"nevinom narodu"?
I kazu danas svijet poremecen.. danas je zlatan kakav je bio nekad.. ili ono sto su u juznoj americi..neki vrac ima 10ak zena.. i kad umre.. zenama daju neke sjemenke od kojih postanu poslusne 100%.. i onda ih nagovore da sve udju sa lesem u grobnicu i zive ih zatrpaju...
jel svega ti?
Fascinirana sam zakljuccima koje arheolozi donose na osnovu ovih iskopina. Napravili scenarij samo takav, kao da su sjedili tamo i pusili dzoint kad se to desavalo. Msm, wtf, ovo su nagadjanja, nikako ne moze biti validan zakljucak.
Ovi il su bili pederi il im nije bas nije naumpalo sta i kako
Nije isis????? Ne mogu da vjerujem
Zrtvujte sebiju... ona vrijedi ko 3 robinje
Ništa čudno za to doba! Asteke i Maje su prakticirale ljudsko žrtvovanje!
Kako bi ovo ISIS-ovci SORILI!
I zene muskarcima piju krv stalno i dan danas pa to ne dolazi kao neka vijest na Klixu.. ;P
Nije normalan ovoliki broj krscana sa svim dokazima koji pokazuju da je krscanstvo davno skrenulo sa puta Bozije vjere ... svakom svacije ali slijepo vjerovanje pored veoma lahke provjere putem interneta da ipak ostaneti slijepi ? Nema logike!
@yale on dijeli svijet na svoje (muslimane) i sve ostale (krscane)
@yale Da, izvinjavam se! Moj komentar je na sasvim pogresnom mjestu :) procitao sam "hramovi i svestenici" i konto sam da se radi o nekoj vrsti krscanstva ... ali komentar ostaje svejedno :)