Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kom su mjestu u Evropi i Svijetu BH fakulteti?
evo ja sam zavrsio u chicagu, $8000 godina dana, pa sad isplacujem 20 godina. Pa da makar imam dobar posao.... Al zato svi kontaju mangup zavrsio u SAD. Zajebi to haj plati sad.
sta ti znas levatu jedan dje je $50,000 godina.
sta ti znas levatu jedan dje je $50,000 godina.
hahaha sarajevski uni hahahahahahahahaha ali jebiga uslovi su 0, normalno da je harvard #1 jer je na harvardu godina skolovanja oko 50 000$ neracunajuci smjestaj u jednom od najskupljih gradova na svjetu Bostonu npr. garsonjera u bostonu u imalo solidnom djelu grada je preko 1100$ pa sad skontaj..
DUMB, slazem se s tobom, da je avaz objavio nesto slicno i mi bi bili naj...
ovo je dobro, nigdje nas u pic'ku materinu....! dje Sarajevski univerzitet majku vam jebem nacionalisticku. Vako dobar Uni a vi tamo neke uglavili na guzove.
Joliko su platili da se takvo sto objavi? Vi ste gluplji od njih kad tako nesto objavljujete?