Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah ovo je nula za burć
Nisu oni vidjeli nase kladionice.
Dobro je. Ja mislio mi u Dodiklandu imamo najlosiji univerzitet, a sad sa ovih slika vidim da je u Kambodzi i Nigeriji jos gori.
skoro isto ko ovdje ee , furaju se na nas :)
Fali WU u Becu.
Civilizacija. Al oni ne mogu kupiti diplomu (stid me što ovo pišem,ali moram)
Valjda ovdje ima studenata koji fakultet završavaju u ALTI na zadnjem spratu :P
Nama ovo ne treba. Mi smo najoametniji
19. Negdje u BiH
Bezbeli u Travniku
Što ti je vlahluk i hila njihova...Nisu se sjetili da postave slike NAJSTARIJEG univerziteta Al-Azhar na Dunjaluku i ujedno NAJLJEPŠEG: http://hcef.org/wp-content/uploads/2016/01/EGITTO_-_fratelli_musulmani_e_al-azhar.jpg
Uh što mi se to "naj" penje na neku stvar. Haj skini se sa kompleksa. Lično, više mi se dopada onaj plutajući u Nigeriji.
Ima li smjer za kibernetiku i genetski inžinjering?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)