Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klub je imao rupa na terenu kao nikada do sad.
Hvala bogu pa sam otkrila yogu. Inače bih bila kao 99 posto stanovnika BIH - frustrirana, nesretna, puna mržnje, zavisti, gorčine.
Preporucuje jogu svakom ko ima probleme ledja tipa isijas stvarno mi je pomogla i otiso sam prvi put na nagovor fizioterpeuta koji mi nije mogao pomoci ni nakon 30 terapija joga je zakon ja je praktikujem samo zbog pravilnog disanja istezanja i jacanja donjih ledja.
Yoga mi je bila super, zanimalo meni pregledao sam mislim sve linkove mistika poput Sadhguru-a. Kada priča širim masama o yogi, prosvjetljenju, ljudskim mogucnostima sve je odlično i ima smisla, međutim kada krene u dubinu, o važnosti zmija, o Shivi o entitetima i transu, inicijaciji, imam osjecaj da nam se prešutilo mnogo toga važnog
Stvarno mi nije jasno zašto ovi zatucani ljudi uopće otvaraju ovakve vijesti, a pogotovo zašto ih komentiraju...Premalo je perspektivne i obrazovane raje ne samo kod nas nego i u svijetu, nažalost! Ostalo je suvislo i pisat. Kreatori događaja, samo naprijed!, drago mi je da netko pokušava dovesti nešto staro-novo na naše prostore i uvesti mir i suživot i sa ljudima i sa prirodom u ovaj lošim utjecajima okaljan narod. Thumbs up!
Umjesto da se posvete vjeri, ovi se pošli okupljati oko joge. Joga je nepoželjna u zdravom društvu gdje se poštuje bog. Jogu treba zabraniti.
Zezaš?
cime se ba ti lupas!? treba vjeru zabranit !
ovi sto gonjaju jogu najvise guzze treba..alaami
Ahahahah obozavam komentare, islamisti na aparatima
pozdrav k*ur*cu
Pa nek neko kaze da nisu sektasi, klanjaju se suncu tobejarabi
Super je joga. Sada sam mnogo nadrkana za jogu, a to tvoje ne ide zajedno. 💆
pozdrav Suncu?