Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plemenita i humana misija ovog čovjeka, i za svaku je pohvalu. Ono što je s druge strane žalosno, jeste da je u ovoj državi došlo do tolikog kolapsa i raspada sistema, da je svaka akcija, svaka rekonstrukcija bilo čega, svaka pomoć u liječenju teško oboljelih koji ne mogu sami snositi troškove skupih liječenja u inostranstvu, svaka moguća intervencija na bilo kojem polju počela zavisiti, ne od vlasti ili državnih preduzeća, već od entuzijazma i volje pojedinaca ili organizacije.
@fdx i @Vule Hajde lijepo uzeti svoju jutarnju dozu medikamenata. Ne valja preskakati terapiju, vidite šta se desi kad preskočite, počnete neke nebuloze pisati po portalima, pa džaba uzrujavate normalne i poštene ljude.
Ljudina, skidam kapu.
@Tonchi ovaj Vule nije uopste ni Musliman niti Bosnjak, mores lahko primjetiti kad mu procitas komentare.. glumi najgluplju varijantu Bosnjaka, da bi nas ismijavao. samo da kazem, da nas on ne prestavlja.
@Necijenjeni-Gost ima jel i najgluplja verzija Bosnja i neka druga jel hahahah jojj jbteee :((( Mladene care puna podrska tebi licno i naklon do poda! Tvoj humani gest je ovim napacenim NEZAMISLIV jer nemaju srce, a misle da ga imaju!
Ćoško mašina
Podrska za Ćošku. Svaka čast. Ne obaziri se Ćoško na ove ružne komentare. Ne znaju da tebe nacionalističke priče ne dotiču. Da te prati sreća na ovom poduhvatu i da ne bude povreda.
Čoško majstore
Svaka ti cast ljudino, nek te sreca prati gdje god da si
"Čelični Bosanac" je u raji zapravo poznat kao Ćoško Svaka cast Cole, samo naprijed, klix nacisti nek ti se napusshe kurchzine
A pogledas covjeka i pored tolike potrebne snage i izdrzljivosti nije nabildan.Skontas onda kolko je to bildanje debilan sport.Nijedan bilder ne bi izdrzao ni 11 dio ovoj triatlona,a ova ciklicna kretanja kroz trcanje i plivanje su prirodna covjeku,a bildanje nije.Pravi kompleksaski sport za ove metroseksualce obrijanih prsa,ko fol mafijase sa 3 marke u dzepu,i ove trebe sa facom buldoga sto bi to nadoknadile oblikovanom guzicom.
hahhahaha 👍👍👍👍
Svka cast Mladenu, i jako je tuzno da i na ovakvu vijest ima negativnoh komentara.
Ludjak
Mladjo tuzlanski king.
@Lover ma šta ti znaš :D
@xanax79 idi odspavaj jos koji sat, tek si ustala nije ti dobro :D
treba svako poceti od samog sebe.. uraditi nesta sto je pomoci i usreciti vas i druge.. nije bitno sta i kako misli svako u drzavi ili regioni, bice uvjek neko kome smete sve i svako.. pocnes od sebe, i neces se kajati. cestitke za Mladena sto je ovako uporljiv, i zelim mu da nastavi tako i uspjedne jos dalje.
vidim ga stalno trči kroz grad, šteta je što ne trči više u prirodi jer ovaj zrak što udiše po gradu trčeći nije dobro nikako, sve je to puno vozila u pokretu
Ma u prolazu ti njega vidis :) ode on prema Majevici stalno, madaaaa upravu si :(
Posto nema komentara za poginule fufice u beemveu, reci cu, roditelji pazite gdje vam fufice od kcerki i sa kime hodaju. Mislile trebice bice glave, ide stori za instagram kako jucer sa kuronjom u ikspetici. Valjda druge fufice dodju pameti
@coe Bas mi zvuci onako da su vozile se sa ucenikom generacije neke gimnazije, dok su isle na pripremnu nastavu iz matematike za upis na fax. Da se razumijem RIP do neba, i saucesce, dan zalosti u KS proglasiti, ali da se razumijemo zensko dijete, sa 17,18 godina NEMA STA TRAZITI u x5 sa 20-togodisnjakom.
Svaka čast druže i sretno!
E TI SI MAJSTOR E NE KAO OVA DVA UBLEHAŠA TOMO I EROL,NAPLAĆUJEMO BUDŽETLIJAMA TRČANJE I DISANJE ZRAKA KO IH ŽELI VIDJETI TU FAMOZNU ŠKOLU TRČANJA I VIDJETI KAKO IZGLEDAJU POLAZNICI I POLAZNICE NEDAO BOG NIKOME SUTRA U 8.00 OD KOČIJA VELIKOM ALEJOM DO CRKVE I NAZAD.KO SE ODAVNO NIJE SMIJAO TOPLO PREPORUČUJEM DOLAZAK NA OVU MANIFESTACIJU!