Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista je ovo, Dzeko igro tri dana nakon sto je dobio kcer!
Dobro, bio je na klupi!
Morali ga rezati?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A naše bih odmah 3 godine porodiljskog bolovanja ...
Sranje kroz gusto granje. Nece ovo na dobro izaci. Zene jesu jake ali nisu od čelika pa tako i ova. Sjebace svoje zdravlje do kraja. Bilo bi interesantno da je Klix pronadje za par godina i da pokuca na vrata zaboravljenih asova.
uredu je umjereno se baviti sportom u trudnoci ali ova stvarno nije normalna. udarena u glavu. zbog intenzivnog sporta, sebi i bebi zdravlje dovoditi u opasnost. jos i dokumentarac snimala. udarile joj pare u glavu. da Bog sačuva. mraka
Idiot :)
...hajd'..... mrš......
PS- Naše nane su se porađale u njivama...vadeći krompir....a, ona trčkara, pa mirikl...bježi ba....
.....trčala i dijete u stomaku tumbala,,,,,gluuuuho bilo žene !
Supermama
Znate one s trudnicama sto naidju u preporucenim videima hahahahhaha
Stavrno ima ludih ženskih mozaka...... dakle mozaka.......mozgova