Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nije bio loša treba
@Ramayana Stavi ga kraj prosjecnog frajera i sacekaj prve sijede. Bit ce ili mali debeli celavi patuljak ili vec neka kombinacija tih atributa. Dok moze da forsiranjem misica ruku i ekstra pazljivom dijetom drzi salo na minimumu bit ce samo patuljak. Kada predje odredjene godine i bioritam uspori, ti isti hormoni koji je primao da postane musko ce da ga naduvaju oko struka. A nema kostur da to izvuce na visinu. Uz to, na fotkama se ne vide manerizmi.
@prdavitelj F2M postoperativci se po pravilu pretvore u male debele procelave "slabice" - nemaju gradju a nisu prosli ni "trening" odrastanja u muskarce. Manerizmi i ponasanje im je zenskasto, ostavljaju utisak nezrelosti. Neki bi rekli - djeluju pederasto. M2F postoperativci pak ispadaju visoke, koscate zene prenaglasenih zenskastih (ne i zenstvenih) manerizama - ili jednako visoke, koscate GRUBE zene jer i dalje imaju muske manerizme.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Drka na svoje stare fotografije
hahahah
bezazleni izraz "yebo sebe" dobiva sasvim novu realnu dimenziju
ovo je laz ovo su blizanci iz kalinovika momir i krmoljub
ja u covjeka sanse, lijep i ko zena i ko muskarac
aaaa ne mozes da vjerujes sta sve hormoni rade
koja piva više i ovo bi se moglo još yebat...
Spletke u glavama.
Pa imal čunu sad ?
U jbte, ja ovu trebu gu.zio prije dvije godine! Nisam nista primjetio!
šta sad ovo stvorenje ima: kyrac ili pyčku?
i ko bi sad sa ovom spodobom imao nekakvu seksualnu vezu? Bilo koji spol ,normalan ..NE. Neko gay, možda?ali i oni znaju da je ona u stvari,žensko ! Lezbo? ali na njemu nema ništa ženstveno,nema minđe i sise,nema šta polizat....
Gdje ti tacno vidis spodobu, izvini? Kao treba vrh izgledao, kao musko takodjer avion. Nidje veze.
Sta kaze na ovo onaj profesor Elmedin
boli je briga sad se ne mora nikad brijat hahah
Bolestan svijet, gender indentity disorder (gender dysphoria), kao i pederluk do 1973 je bio mentalni poremećaj, ali eto politika umiješa prste pa napravi pokret danas poznat kao LGBT, i tako oni danas furaju i imaju više prava nego normalan narod.
do 1887. pisati lijevom rukom je bio mentalni poremecaj a ti si svakako mentalno poremecen
@rrikikiki Kakve veze ima produzenje vrste s bilo cim? Govorimo o ljudskoj percepciji razlicitosti. Dakle do 1887 je bilo pisati lijevom rukom mentalni poremecaj, kraj price. Uostalom, na ionako prezasicenu planetu u kojoj ce uskoro vise biti gladnih i zednih, ti pricas o produzenju vrste?! Kome?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
aaa šteta onakve cure ccccc.....stvarno šteta....haj, svakom njegovo
Iako nisam na njegovoj strani moram priznati impresivno al bas impresivno O_O
tako je bila volja Božija...