Komentari (329)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo papci tetoviraju imena partnera Halalite:D
samo papci imaju jednu cijeli život
Samo se papci opcenito tetoviraju, koji ne postuju ni sebe ni svoje tijelo, nevjernici , izgubljeni i huligani.
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
ne kontam logiku tetoviranja islamskih simbola kad je tetoviranje po islamu zabranjeno. jarane ako hoces da se tetoviras mani se religije i obratno
Kolko sam volio šerifu istetoviro sam je na stopalu tako kad skidam čarapu u njeno ime gledam a kada pomirišem onu čarapu sjetim se dana kad je bila pored mene i tako mirisala. Volim te šerifa
Sve se nema a penziner se šara
kad sam vidio prije desetak godina Mileta Kitica sa tetovaznom odlucio sam da se ne tetoviram. Sa papcima ne zelim nista zajednicko da imam. Ne kazem da svi ljudi koji stave tetovazu na tijelo da su papci, samo je sve vise papaka koji se tetoviraju,.
"Volim te Hajro JNA 76." A Hajro bi mu mogao biti i drug!
jao, motiva na 6oj! ljakse.
Slika 9 extra
slika 12 kod supka ??
"Vjetar piči, Bosut se talasa - sitno broji septembarska klasa. ......................VP5585 Vinkovci ................................... .........................JNA - Demokratija .................................... "
ima onaj jedan vlah dodika istetoviro a kod mene komsija istetoviro guju pa sad smrso vise lici na glistu
Tattoo je zabranjen u Islamu !!!
Manje nego alkohol i kurve pa usteže li se većina od ovoga?
@TraperKeri Ja nit locem nit se kurvam a bogami ni tetovazu nebi metnuo na tjelo eto !
Ljiljan sa tespihom mi je seljacki
samo se sarajte,u tom lezi finta za zdrav psiholoski zivot
zadnja slika najjaca
Bog je nagradio svakoga ljudskim likom po svojoj volji i netrebaju mu se naše malenkosti mješati u posao!!! ( možda koju dovu izuči ramiz salkić)???