Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prostiranje tepiha počelo je ove sedmice, a taj mukotrpni posao kompanija iz Texasa obavlja od 2008. godine. Sta je tu mukotrpno matere ti? Jel to cijepaju drva ili kopaju kanale? Kakav je onda termin rijeci za mijesanje betona ili košenje livade na +40?
Hahah, težak tepih.
jarane pitao bih te da hevtu dana nosaš, prostireš, pužeš ukrajaš dali ti je mukotrpno. iz iskustva ti pričam 4 sezone Toronto internacionalni auto šov. posla ko' u priči. ruke ti se do tabana otegnu , ne moraš se saginjati čarape kad oblačiš :) :)
Zašto ne pošalju nama za našu elitu.. šteta je uništavati, a haman nov-malo korišten 😂😂
morel jedan komad od 3.5 metara za hodnika :D:D
A sto crveni crni Esade Plavi.
pa sto ga ne posalju u Bosnu
Ko je riđokosa,zvijezd u usponu. Bila sam i ja na crvenom tepihu al u qrcu
i Goražde ima svoju nijansu
hodzansko zelena
Nas u Sarajevu se koristi isti vec 20 godina, pa smo zivi
Cuj cuvaju tacnu nijansu koja je, pa uslikas mobitelom iz dobrog ugla i u paintu color picker i eto boje.
jbg to u Africi bi bilo par kilometara autoputa!
HOČE KLANJAT BAJRAM NAMAZ U HOLIVUD-BEGOVOJ DŽAMIJI JARANI MOJI
Nije ni nas crven na SFF, vec ima neke zlatne detalje i izblijedio je koliko je star. Mirsade Purivatra nadam se da ces ga promijeniti i da ces ukloniti one zardinjere od komunalnog koje stavljate uz tepih, imate bar vi para ebo ga mish ;)
Dobaci kako u Bosnu. Bošnjo će to odma na pik.ba da stavi. BEZ ZAMJENA MOLIM !
Ako znas engleski onda ispunjavaj razne ankete, istrazivanja (surveys)! Mozes zaraditi $50 i vise mjesecno, zavisi koliko se angazujes i koliko vremena ulozis. Bolje to nego ovdje piskarati kojekakve gluposti. Otidji na: https://www.dailyrewards.com/?r=ref280619&s=7 Prijavi se i pocni zaradjivati.
bolesni umovi i njihove kreacije
kad ce film o crvenom ili ti ga bordo tepihu