Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo, RS ulazi polako u srednji vijek.
@vrhovni miš ljudi pozurili jbi ga hahahaha
Genocijada bez granica
Cetnici u novom ruhu
ima jedna druga slika sa drugog mjesta gdje vitez priča na mobilni, ekstra slika...... :)
Cuj viteske a bili pod turskom vladavinom
Granica Hrvatske bila je na Vrbasu ,do Jajca,pa dolje do Dinare. Jedno vrijeme BIhać je bio glavni grad Hrvatske. Krajišnici bošnjaci su etnički Hrvati, a današnji Srbi su srbizirani Vlasi i Hrvati. Srbi odnosno SPC užvvali su priviligegije kao turski podanci i saveznici, pa su katolici radije prelazli na pravoslavlje nego na islam. Kad su Turci osvojili to podučje zvali su ga Turska Hrvatska.
Oj ti sine ko da si ustasa, a isao u srbiju u skolu, dakle vukovar negdje. De malo precesljaj tu historiju opet, polupo si loncice. Malo vidi kad ti je naziv hrv prvi put spomenut, mazgice do tad je Bosna kraljevina u 16 bila
Srba nikad nije bilo na prostoru sadasnje BiH.....Nikad....!!!! Sve su to Karavlasi koje je Turcin kao svoje sluge doveo na ova podrucja...!!! I sam car Dusan je svom narodu branio mjesanje sa Karavlasima zapadno od Drine...Turci su ih pokupili iz Rumunije i Bugarske i dozvolili da zadrze pravoslavlje ali su ih morali sluziti i boriti se za Otomansko carstvo...a sad bi da budu Srbi...!!! Nikad..Karavlasi bili i ostali..!!!!!!!!!
Pa i jesu iz srednjeg vjeka ovi iz Bl kad im je Dodik glavni vitez
Finska ahahahahahahahahahaha
ruska kurva ale ale ale hahahahahah.. kakav je osjecaj kad te na citavom svijetu samo propali Grci i Rusi vole :DDD
Želite li naći ženu za jednu noć? Dobrodošli u >>>>> www.XXdate.club
@Elenitara bolje posalji staru
hocete li i rekonstruisati zdruzeni napad turaka sa svojim vazalima sa prostora danasnje serbije na kraljevinu Bosnu?
Ovo su vremena kad nismo slusali strance , nego oni nas...
Gdje je slika kako Turcin kolje Servina.
Kako ja znam tada je bila Kraljevina Bosna i koristila se je zastava Stjepana Tvrtka Kotromanica ili zastava Republike Bosne i Hercegovine i nije bilo "Srboturaka" i "Beckih konjusara" nego su bili Bosnjaci katolici i bogumili.
@BosnjackiMostar1992 smarate, napravite sopstvene viteške igre
@BosnjackiMostar1992 Da pogađam, tvoje pleme je od bogumila i niste "poturice" nego ste samo "update instalirali" kad su došli Otomani? Ma ja... ma jes...
Onaj tamo beli orao na crvenom krugu je Bosnje orao Nemanjica, srpske plemicke porodice, koja je imala ogromno carstvo, gde se i kralj Bosne Tvrtko smatrao njihovim potomcem. Znate to su bila neka lepsa vremena pre dolaska Turaka, gde smo svi mi bili jedno.