Za potpuni ugođaj
11

Spremno dočekajte finale Evropskog prvenstva u nogometu uz Hisense/Gorenje Studio

Hisense Gorenje STUDIO
Hisense Gorenje STUDIO
Finale Evropskog prvenstva u nogometu 2024 je pred vratima, a uzbuđenje je zaista na vrhuncu. Većina nas se ne odvaja od TV ekrana, pratimo svako dodavanje omiljenih timova i strastveno navijamo. Ali, da bi navijanje bilo još slađe, neophodno je imati hladno piće i grickalice pri ruci.

Tokom ovih vrućih ljetnih dana, osvježenje je neizostavni dio svakog trenutka provedenog kod kuće, a frižideri su ključni suigrači svakog navijača.

Oni su tu da se pobrinu da sve bude savršeno rashlađeno dok vi uživate u utakmicama. Nema ništa ljepše nego kad je omiljeno piće hladno, a grickalice svježe i ukusne, dok se atmosfera zagrijava. Bez obzira na to da li ste u krugu porodice ili s prijateljima, oni će osigurati da sve što vam je potrebno bude na dohvat ruke. Zato se opustite, uživajte u navijanju i pripremite se za vrhunsko finale nogometa.

Hisense Gorenje STUDIO
Hisense Gorenje STUDIO

Kombinovani frižider koji prepoznaje vaše navike

Ovaj aparat će imati ključnu ulogu u vašem domu tokom trajanja prvenstva zahvaljujući svojim revolucionarnim funkcijama. Pametni sistem održava stabilnu temperaturu, što znači da će vaša omiljena hrana i pića biti uvijek svježa i ohađena tokom uzbudljivih utakmica, bez obzira na to koliko često otvarate vrata frižidera.

Zahvaljujući jedinstvenom sistemu hlađenja zamrzivača, nema više problema s nakupljanjem leda, što optimizira prostor i čini održavanje jednostavnim i brzim procesom. S druge strane, FastFreeze funkcija brzo zamrzava namirnice osiguravajući da se na taj način sačuvaju svi hranjivi sastojci, idealni za brze zalogaje tokom pauza između utakmica.

Hisense Gorenje STUDIO
Hisense Gorenje STUDIO

LED ekran omogućava jednostavno podešavanje temperature i aktiviranje dodatnih funkcija kao što je HolidayMode, koji štedi energiju, a u slučaju iznenadnog podizanja temperature, ugrađeni alarm će vas odmah o tome upozoriti. Elegantnim dizajnom, ovaj frižider će se savršeno uklopiti u svaku modernu kuhinju, pružajući dovoljno prostora za čuvanje svih potrepština.

Side by Side frižideri idealni za predstojeće dane

Zahvaljujući naprednim karakteristikama, ovi uređaji pružaju optimalne uslove čuvanja hrane i pića. Sa samo nekoliko klikova, zamrzivač se pretvara u prostrani ZeroZone prostor, omogućavajući više mjesta, što je odlično za čuvanje pripremljene hrane i pića tokom praćenja utakmica. Prostrana CrispZone ladica čuva nutritivne sastojke i produžava svježinu voća i povrća, pa je savršena za pripremu salata tokom vrućih ljetnih dana.

Hisense Gorenje STUDIO
Hisense Gorenje STUDIO

FastFreeze brzo zamrzava hranu na -24°C, čuvajući nutrijente čak i kada je temperatura vani visoka. HolidayMode je savršen za smanjenje potrošnje energije kada niste kod kuće, što je posebno korisno tokom ljetnih odmora ili putovanja. LED rasvjeta ne samo da pruža sjajno osvjetljenje unutar frižidera, već štedi i do 10 puta više energije od tradicionalnih sijalica, što je ekološki i ekonomski prihvatljivije.

Zato, iskoristite sjajnu akcijsku ponudu Hisense Gorenje Studija s popustima do čak 30%. Obezbijedite jedan od vrhunskih frižidera i obogatite svoj dom savršenim aparatom koji će biti ne samo idealan asistent u gledanju utakmica, već i za sve tople dane koji su pred nama.

Posjetite Hisense/Gorenje Studio ili Gorenje web stranicu i donesite svježinu u svaki vaš trenutak.