Zagađenje plastikom
10
Škotska zabranjuje štapiće za uši
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada će bh. vlasti zabraniti besplatno davanje plastičnih kesa/vrecica na bh. pijacama, pekarama, granapima, ... Svi bh.gradovi su postali kesogradi, jer su svugdje ogromne kolicine bacenih kesa. Dok su drugi dogurali do stapica za usi, mi nismo rijesili ni divlje deponije, ni direktno izlijevanje kanalizacionuh voda u rijeke i jezera, itd. Ali se zato nase seljancure napikete i nadogradjuju kandze, krezavi seljaci imaju mobitele velicine poklopca kutije za cipela itd, i ne primjecuju smece
Ja uvijek odbijam ponudjenu kesu, ako mogu u rukama da ponesem sve shto kupim, Ako vech planiram da kupim vishe artikala odjednom, onda ponesem ceker. Toliko bar mogu da doprinesem.
Komad toalet papira smotati ko joint, očistiš uši s tim 5x bolje nego ovim štapićima. Nisam vjerovao dok nisam probao.
i onda ga zapalis nakon ciscenja, garantovano si high
Pretpostavljam da je BiH jedina država u Evropi u kojoj se mogu naći naselja u kojima primjera radi na sročnoj pijaci nema niti jedne korpe,za odlaganje otpadaka(smeća).Drugi primjer bolnica ispred ulaza nemate ništa predviđeno za brisanje obuće. Zar nema nikog od domaćina te ustanove da se sjeti i naloži kupovinu komada tepiha od kostrijeti.Da ne dužim ovi što izbacuju štapiće za uši su bar sto godina ispred nas u prije svega kulturološkom pogledu.
Ovo nisu stapici za usi nego stapici za nos. U usi se ne stavljaju stapici!!! Pa zar vi to jps niste skontali.
Pomišljam prelazak na šibice ali me strah zbog slame hahahaha
Ja ovo ne koristim, da me metak pogodi u uho, zaustivo bi se!
@dojka Izvadi ono zuto pa naprivi svijecu. Gorila bi godinu bez prestanka. Hahahha
@Berserk samo fitilj ugradit ;-)
Sad ce morati cackati usi kljucevima od auta.
Čišćenje uha sa malim ( petim ) prstom nema zagađenja.
Hajd što je plastika i to sve, ali treba paziti i koje se uzimaju. Postoje nekvalitetni štapići sa kojih vata lako spada i zna ostati u uhu. Ja sam se jednom ogrebao u unutrašnjem dijelu uha, pa sam morao ići doktoru.
Samo kljuc od golfa dvice!
ispravno... isto kao što su i plastične slamke teško njesra. treba se prebaciti na staklene ili bambusne!
@MindRubber ...staklene slamke 😂😂😂😂😂...gora si od Čombeta, sa staklenim kacigama 😂😂😂😂😂
Dobri ovi škoti.
Pa ko imalo koristi svoj mozak shvatit ce da su ovi stapici stetni za uho.
Ionako po svim preporukama su ovi stapici za usi stetni.