Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pisham ih zamotane! Vidio sam te saudijce kako shmrchu kokain u Dubai-u , a glume neke muslimane! Amerikanci su govna, ali su ovi arapi govna nad govnima!
@konsolidator Smrcu kapi za sinuse
Nek' prvo riješe onaj put preko Svitave....
Prvi put da kod sebe investiraju 😂
a Bošnjacima odštampajte milion primjeraka Kurrana sa novim aneksom o dozvoljenom dizanju kredita sa kamatom
Nek za taj most dadnu koncesiju Hrvatskoj, oni su strucnjaci za prekomorske mostove, Oni na Peljuscu ih vec 10 napravili :)
I ope' nista bez svabe: https://www.welt.de/wirtschaft/article170021661/Ein-Deutscher-baut-die-Mega-Stadt-der-Saudis.html#Comments
Po ugledu na nas Neum 😂
Trump tower za početak
Samo radite, dobri moji muslimani. Ponovo dolazi vrijeme kada će svijet od nas učiti, kao što je to i nekada bilo. Dali smo im muziku, sapun, parfem, da ne budu seeronje i smrdavci, dali smo im brojeve i nauku, naučili ih astronomiji, dali im mnogo čega što su zaboravili ili nikad nisu uspjeli saznati da smo im dali. Oni su sve pretvorili u okrutni kapitalizam, uništili čovjeka i porodicu, doveli svijet u stanje depresije. Budimo ponovo učitelji i vratimo svijetu osmijeh.
A sta si ti dao?
Buduci da si ti tako pametan i nacitan ja vjerujem da znas da su brojevi, nauka i astronomija izumi nastali davno prije, i ono bas daaaavno prije islama, sto bi vodilo ka zakljucku da su ljudi na tim prostorima bili progresivni dok ih se vjera nije dokopala, kao i na drugim krajevima svijeta uostalom. Sto se tice ovog Las Vegasa kojeg sad planiraju, oni samo preslikavaju Dubai, koji su izgradili kapitalisticki inzenjeri bez duse, vecinom Njemacki, Americki i Britanski.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pravi grad koji će živjeti od bluda i nemorala, izvan okvira saudije, jer kad nafte nestane od nečega se mora živjeti
Jebote budala...
BOLJE NAHRANITI JEDNOG GLADNOG NEGO CIJELI TAJ GRAD NAPRAVITI :/
@Anti-SDA vecina gladnih na Svetu su ili iz drzava gde stvarno nema nade da se sami nahrane ili su bolesni pa ih to sprecava. Mozda nije kasno za tebe ali svako probaj da odstraniš tu mržnju iz svoje duše I bit ćeš srećniji!
Welcome to NeUm😂
Dubai tek 5% BDP-a dobije prodajom nafte. Oni vise apsolutno nisu ovisni o nafti. Slicne poteze prave i ostali emirati i ostale arapske zemlje. Nemojmo se mi bojati sta ce Arapi kad nestane nafte. Da mi vidimo kako cemo osigurati da penzija bude 400KM umjesto 326KM.
arapske zemlje su 99% ovisne o nafti o cemu mlatis ti cim se to oni bave i sta proizvode
Harapi