PROMO
177

Rekal: Novi domaći brend pidžama i veša za djecu, žene i muškarce

Rekal d.o.o., kompanija s višedecenijskom tradicijom u tekstilnoj industriji u Bosni i Hercegovini, sa zadovoljstvom predstavlja Rekal, novi domaći brend pidžama i veša za djecu, žene i muškarce.

Modni brend Rekal namijenjen je cijeloj porodici, a nastao je u želji da se tržištu ponude udobne pidžame i veš jedinstvenog dizajna koji prati modne trendove.

"Suočeni s novom situacijom u kojoj su mnogi kancelarije zamijenili kućnim ambijentom i potrebom za udobnom odjećom, željeli smo kreirati odjevne predmete prilagođene vremenu u kojem živimo i radimo. Mnoge kompanije i njihovi zaposlenici nastavit će s radom od kuće i nakon pandemije, tako da će naš cilj i fokus upravo biti na razvoju udobnih pidžama i ležerne odjeće", ističu iz Rekala.

Cijeli proizvodni proces, od dizajna, nabave materijala, do krojenja i šivenja, odvija se u modernom proizvodnom prostoru u kojem nastaju kolekcije za sve koje žele odjeću u kojoj se mogu osjećati istinski opušteno i ugodno. Rekal je rezultat spoja iskustva i novih trendova u svijetu mode.

"Naše kolekcije odlikuju se iznimnom kvalitetom te su izrađene s posebnom pažnjom koju smo, kao bosanskohercegovački proizvođač, uložili u finalni proizvod. Naši odjevni predmeti su mekani i udobni, a napravljeni su od kvalitetnih materijala kao što su pamuk i viskoza", ističu iz Rekala.

Najnoviju kolekciju, cjenovno prilagođenu domaćem tržištu, kroz samo nekoliko jednostavnih klikova moguće je kupiti online na www.rekal-sleepwear.com.

"S obzirom na to da nudimo gornje i donje dijelove pidžama u više dezena koji se mogu kombinovati, kupcima smo željeli pružiti fleksibilnost i mogućnost odabira i kreacije svoje omiljene pidžame iz dva ili više dijelova, i upravo iz tog razloga naš slogan glasi Jer znam šta želim", dodaju iz Rekala.