Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.magic-kenan.tk/
a sta je sa odraslima... pa oni znaju biti puno zahtjevniji od djece... sa djecom je lako....
Britanska studija Slatkiši kod djece izazivaju agresivnost http://www.sarajevo-x.com/scitech/nauka/clanak/091002039 sta cemo sad? nista, doslo je vrijeme da cemo djeci servirati slatkise od secerne rotkve u obliku kolacica,muffine-a itd e sad dali bas ovakve rotkve ima organik! njesra zesce, niste bas morali u isti dan postirati ove dvije studije! :)
Cuj \"ako vam muz ne moze pomoci\"....Halo ba, kakve su ovo gluposi, ko pise ove clanke? Pa valjda je i njegovo djete, zasto ne bi mogao...Cccccc
super članak, bas se pripremamo za proslavu drugog rodjendana :-)