Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobra je JENIFERKA
sex bomba
ma ko ih jebe...za dva dana ce se pomirit..pa se opet posvadjat..... sve za pare ljudi moji
nema vise beniffera!!!!
Koliko je ovom svijetu DOSADNO!!!
Ma ja bih nju i dok je bila s njim i sad kad nije.a zna se shta.eeeeeeee
ma boli me k...c raskino sam i ja sa svojom, pa sto ne pisete o tome
Ona ocito nema pametnijeg posla osim da se udaje i rastaje a u ostalom koga je briga za njih dvoje!!!
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaa SAMMMMMMMOOOOOOOOO BI JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooo
ja Bi samo Jebo jennifer, Ona bi poludila sine ko godina, a bena bi izprebio ko vola u kupusu Ali opet bi ja JEBBBBBBBBBBBOOOOOOOOOO Jenifer Lopez da nezna za sebe jebo bi i dan i noc jeibga samo bi je JEBOOOOOOOOOOOOO
zasto BENIFER zasto
ma neka je kurvu uvalio nogu jes se umislila svaka mu cast heheh lafac je pravi ;) heheh
"Pa zasto sarajevo-x ponavlja kao papagaj za ostalim svijetskim gnjavateljima ???" Mozda zato sto je ovo najcitanija vijest u protekla 24 sata.
Pa zasto sarajevo-x ponavlja kao papagaj za ostalim svijetskim gnjavateljima ??? Stvarno interesantno da cijeli svijet mora znati da su se ove dvije osobe rastale, ko su oni ? za mene su niko i nista. Jazuk velk !
Lopezova je jedno najobičnije razmaženo dijete i sve što vrijedi na njoj je njen izgled. O glumi i pjevanju nema pojma.