Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dorucak znaci muci nase parlamentarce.
To su i nasi djedovi znali. Dorucak je najvazniji obrok.
Ljudi istrazuju ove nebuloze i tako lagano dizu lovu... a ja gledam i citam, cudim se! Eto ja ipak mislim da bi se trebalo i napiti vode poslije dorucka, a vi?
ja nisam produktivan na poslu bez obzira jel sam gladan ili sit.
Oni obavili istraživanje,........a ko još nije čuo za onu: Doručak pojedi sam, ručak podijeli sa prijateljem,a večeru daj neprijatelju !
Najbolje je dobro večerati da bi bio produktivan, sve drugo je kapitalistička propaganda.
Bosnje su svakako neproduktivan narod, bez obzira da li doruckovali ili ne.
A kada "spucam" 10-ku sa kajmakom u cjeloj na pauzi, bas sam produktivan... :)
eeeee, čovjek nije robot i nikada neće biti... Pa zar je smisao života ustati ujutro, jesti i otici na posao i biti produktivan.... I dok sam ja produktivan, menađer ima 300 puta veću platu od mene...WTF Svijetski sistem fukcioniše tako da postoje malobrojni bogataši koji žive na račun sirotinje...To je istina hebala vas produktivnost
PA NE MORA SE SVAKI DAN JEBAT NA POSLU
...ako prećeram, nisam nikako produktivan...bolje ferceram gladan :)
trebalo bi umjereno, jesti. Al hajde jedi umjereno.
...tako i radim :)