Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto kad vidis uzivo Strbacki Buk, ne vjerujes da je to u BiH....Ne vjerujes ni da je na Zemlji....Nek ode kome se pruzi prilika. Ali i zato jer sam upopznao plavu Jasminu koja lici na vile iz Gospodara Prstenova. jedino joj usi nisu spicaste, al bi se zakleo da su krenule izduzivati se, hahahha....E sad, jes da na Klixu su sve hebaci, al ja nista do braka i samo sam je upoznao ;)
Lose im zene vala sve klempave
@Trojanac... Troja Drug 😘 milo mi je vidjeti da si tu i da si ok. Wewiki Pozdwaw Tebi. Jedna za Tebe, onako... https://youtu.be/jlHndHHybDU
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iz Sarajeva sam, al Krajina je prelijepa zaista, meni se nesto posebno svidja Orasac, mirno, tiho i lijepo mjesto
Bice jos ljepsa kad svi Krajisnici raspale u dijasporu
lijepih rukica za drkicu bacit
samo sjever bosne
posjetit krajinu radi naseg fikre heroja i borca protiv separatisticke gamadi
Welcome prijatelji
@DjangoDjulaga ... ahbabi 😊 ... vozdrica i ugodna noćka 💫✨💫 poštovanom komšiluku.
Evo Podrinjca u lijepoj krajni UNA PRELIJEPA,, VOLLIM DRINU AL UNA JE LJEPSAAAAAAA
Definitivno , jedan od najzanemarenijih dijelova nase Bosne i Hercegovine , koji uopste ne zasluzuje da bude. Slaba povezanost Krajine sa ostalim dijelovima BiH je jedan od razloga , al' to nije razlog da se ne posjeti ovakva neprocijenjiva raskos. #welcometokrajina #commfromsarajevo #enjoybih
Zeljka Cvijanovic na aparatima ..
Hmmmm, još kad jednom svi shvate da Una ne protiče krpz Cazin, kako je i sam autor teksta napisao u nekoliko navrata, npr Hotel Sedra u Cazinu, Una u Cazinu..... Una protiče kroz Bihać, Bosansku Krupu, Bosansku Otoku, Bosanski Novi Grad, Kostajnicu....... Cazinljani trebaju da sjednu u auto i da voze skoro pola sata da bi vidjeli Unu!
@CHiLL To ti je kao ono kad kazu idem u hrvatsku na more.
@Dino Z jbga i Krupa graniči sa RH pa bi mogli reći da je i na moru ;-)
Sta vo drugi dan nema clanka o pederima? Jesul to poceli godisnji odmori u klixu?
Koncert Dine Merlina moze biti samo razlog da odes OD nekud ne da tamo ides.
I odlagalište za nuklearni otpad.
i milion arapa, akademika
Treba gradit fabrike..ovom narodune trebaju regate, festivali, koncerti..bolje da prave fabrike :)