Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaputi se ti sa 800 KM plate...
Da mi je vratiti sve dugove, platiti porez na kući i ne brinuti oko neplaćenih računa, majke mi eto, ne treba mi nikakva destinacija, znaš kako ću da odmorim i isplaćem se ko dijete malo u ovoj lijepoj Bosni i Hercegovini. Politika i masovni mentalitet su smeće, ali je i dalje volim zbog potencijala, pojedinaca i svega onoga što prodajemo strancima, a mi ne znamo da cijenimo. Cijenim ja i tuđe, ali najviše volim svoje, pa kakvo god bilo.
@favdic bravo, ljubi te brat :*
Od 2013 do 2018, BIH je napustilo 800 000 stanovnika. Svi otisli na te tri atraktivne destinacije.
Hocemo kad damo guzice ovim pederima kao sto ste vi, mocemo tad i mi putovati na te destinacije, do tada kupacemo se u znoju.
bez daha i bez para
Dođi.....Zabodi štiklom u snove jednog sanjara.Prošetaj po mojoj pjesmi.Gdje te čekam svaku noć i noćas ,sa mnom isti san sanjaj.....
Prvaaaaa
Ala kenjate ovim objavama, raja nema da ode do Jablanickog a ne dalje.... ko da ide ovd? Kome paratr oci i rusite i ono malo dusevnog mira
Destinacija br 1 cijena naj povoljnije avio karte je 2500 km za jedno.
let's go...!
Ne mogu odluciti sta bih od ovoga pa cu otici na sve tri destinacije. Odoh se pakovat.
hahaha bosnjo se moze samo na klix zaputit pod klimom ako mu nisu ugasili struju
Daj pare i ja ženu pod ruku i odosmo