Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, odlicna vijest. Jos kad bi "drzava" podrzala i iskoristila sve ovo, mozda bi imali vise ski-skola pa na nekoj od sljedecih olimpijada posaljemo barem 10 sportista. Gledam kako je jedna Gana poslala skijasa, Nigerija zensku bob ekipu.
Ovo je izvrsno
Baš je lijepo :)
Malo je reci da se ovi pametni bez kacige igraju sa zivotom.
meni je ovo super vijest. ljudi se trude da ponude kakav takav sadržaj, da probude privredu. u zemlji kakva je naša - rijetko pozitivna novina. svaka čast i puno uspjeha!
Uskoplje razvija zimski turizam
Ja dobrog skijalista krajem januara otvorilu sezonu
Losa staza, put do skijalista jos gori ,jedan restoran,ali ima stih divljine i jos uvijek srecom bez vikendica,tako da ko voli nek izvoli.
Hoćete reći Uskoplje
Gornji Vakuf- Uskoplje ☺ mala ispravka