Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljetujem u BiH tako da me zalibo za ovu vijest
ja se omišljam dal na Neretvu il Unu otići
u BiH ljetuje onaj koji nema novca za Grcku Hrvatsku Tursku. ko bi jos normalan se kupovao u prljavom malom Neumu ili po nekim jezerima.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Od 14 godina kojih idem u HR na godišnji niko mi nikada nijedne riječi nije rekao na nacionalnom nivou. Problem je u Vašem bahatom stavu i ophođenju i to dovodi do argumenata. Kulturnom čovjeku koji poštuje tudje niko nikada neće reći ništa što ne treba. Da, Bosanac sam i Sarajlija.
Nemoj to govorit. Bošnjo kad vidi Hrvata mora mu reći par stvari. Prvo da je ustassa a onda fashist,uzp-ovac, nositelj europskih vrijednosti (posprdno) i da je more bosansko. Ovo tvoje se ne uklapa u u taj kalup.
Sta imas od lezanja na plazi na plus 50, pokrenite se BiH nudi vise nego mislite, dovoljno je samo ruta Blidinje, Rujiste, Prenj, Capljina, Stolac, Trebinje, bice vam bolje od cjelodnevnog rostiljanja na hrvatskom suncu
Srce kaže more, PCR kaže ne more!
ili bio u Hrvatskoj ili u Neumu ponasaju se prema vama kao da si gost treceg reda. Negodujte koliko hocete ali je tako. Bio sam u tim situacijama i znam o cemu govorim. Turska je zakon. Dubai kad hoces da dozivis osjecaj wow.... Hrvatska, C Gora i Grcka ce da pricekaju.
Ne mogu ni do usranog Neuma, a plata 1100KM dzaba ti sve marke nemam......
Prosjecni sam Bosnjo, najbolje mi je u Hrvatskoj. Ko moze ici ili zeli ici naci ce nacina. Nema to veze sa politikom, obican svijet te doceka isto ako imas novca da platis kao i Njemca pogotovo hoteli jer tamo svi isto placaju. Ko putuje, placa i ide godinama razumjet ce ovaj komentar a vjerujem i da se Hrvati slazu s ovim. Mjere su jedino ukinule vikendasima i jednodnevnim izletnicima opcije, sto mi je jasno jer hrvati zele napraviti jaci turizam pa im to i odgovara.
Egipat, dvije osobe sa letom, 10 dana, all inclusiv 2100 KM! I to hotel 5*. Za te novce u HR provedes vikend. I gledas u nebo!
Preko koje agencije to?
Cemu pompa , nek ide svak gdje zeli i gdje moze . Dosta vise sa testivima potvrdama i zatupljivanjem .
Dragi Bosanci i Hercegovci imate dosta toga lijepog posjetiti diljem nase Bosne i Hercegovine ,i nemojte da dajete pare onima sto zele da vas nema i da nestanete sa Bosanskih prostora za uvijek.
Oni koji rade na tome da nas nema i jesu ovdje oduvijek.
U Hrvatsku moze i onaj ko je bolovao ne starije od 180 dana. Sto to niste napisali.
Dok sam zivio u Bosni, i radio za platu od 350 do 700KM godisnji odmor je za mene bio samo prosta recenica. Hvala Bogu sad zivim i radim u DE pa mogu od svoga rada da sebi priustim sve ono sto se podrazumijeva, pa i normalan godisnji odmor.
Jesi se zavaljo u kredit?
Ma ne mozes ti ni prnut rahat mojne bacat šuplje narodu
Dzaba sto je Albanija jeftinija i ljepsa i od Crne Gore i od Hrvatske. Bosnjo voli da ga pokatoliceni Srbi u Dalmaciji ponizavaju, vrijedjaju, smiju mu se iza ledja.,. Bosnjo voli da gleda istetovirane vojvode i slusa najgoru turbo folk muziku po Budvi.
Albanija ljepsa od CG i Hrvatske hahaha dobro ako hoces da stanes na narkomansku iglu na plazi i dobijes Hepatitis onda je ljepsa hahahha
Samo u crnu goru i albaniju
Jadna Una, Neretva i ostalo kad nasa bagra navali.... Bit ce nam Bihac ili Kravice prljavi ko Visoko Kakanj ili Vares....
Cijene aranžmana definitivno nisu na nivou prošle godine (mada se nije ni bog zna koliko moglo putovati) jer evo pratim hotele i apartmene koje sam i ranije koristio ili se za njih interesovao i mogu potvrditi da su barem 15-ak posto više. Tamo gdje su cijene ostale "iste" izbačen je iz ponude polupansion ili komplet gastro ponuda i sl. Da ne govorim o cijenama van hotela - restorani, kafići i sl.
Crna Gora hvala ti Albanija hvala.ti ostalima mrs.