Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pecinu Mijata Tomica ne spominjete Diva Grabovceva kao Hrvatica heroina otpora Otomanskim Muslimanskim osvajacima koja ima svoj grob gore. To nije bitno i onako ne moze se uklopit u historiju koju prikazujete i palamudite.
@danko.marin Marine, Marine ...
@danko.marin Bilo bi dobro istraziti da li su se njih dvoje izjasnjavali Hrvatima ili drugacije? Mislim da bi se iznenadio... A historija je takva kakva je... U Bosni je neko promijenio religiju, a neko nacionalnost. Bosanskohercegovacki katolici su uradili ovo drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Postoji li i jedna tema koja se nece politizirati. Bolesnici idite u prasumu bijte se,poubijajte se a pustite normalan narod da zivi na miru.
Kako ne zaspati sretan kad me upita ..Hej ima li sunca?a ja joj odgovorim... Ima upravo pisem sa njim....laka ti noc sunceko moje ❤
💋🧚‍♀️🐉❤
Koga briga ljudi da vas nazovem nacionalisti pustite nas da uživamo u ljepotama ove naše prlijepe zemlje ŠTO JE BILO BILO JE hajde okaninite se gluposti .
Ovdje na Blidinju i Slavo Kukic ima vikendicu kao i Martin Raguz, a recimo Kukic stalno nesto prica o teskoj ekonomskoj situaciji, odlasku mladih itd. Prakticno neko ga placa da siri defetizam, apatiju, i da siri pesimizan a on uziva na vikendici.
Samo je u nas ovo netaknuta prirorda. U svijetu bi inace ovo bilo nesto ko garmis, obersdorf, kranjskO Gorooo..
Samo naprijed Afane!
Pošao jednom autom preko Jablanice i umalo ga ne nisam slomio koliko je loš put. Tako da sam se vratio. Vi uvijek izostavite najvažniju informaciju.
Kad sam zadnji put ovuda prolazio bilo je nekih 3-4 km užasnog makadama. Jesu li to napravili?
@Bataldzija asfaltirano je krajem oktobra
@Bataldzija sad je pre dobro
Momci, spremna sam da budem ljubavnica (getbadgirl. com)
Momci, spremna sam da budem ljubavnica -> (getbadgirl. com)