Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebalo vas SUNCE!!!
intelektualac , činjenica znalac ne seri matere ti
treba malim jer se ne misli na zvijezdu Sunce kao vlastito ime, a Sunce nikad nije bilo nit ce biti planeta hahahah, pored pravopisa mi ne znamo ni geografiju hehheh poz
pa sunce planeta je li? majko draga....
Senahid nema veze sa zivotom... a kamoli sa pravopisom. \"...koja turistima umjesto tradicionalnog ugođaja na suncu uz more i sangriju nudi posjetu planinama prekrivenim snijegom...\" da ovdje pise velikim S, ljudima bi se nudio boravak na planeti Suncu (planetu) :)
trla baba, hahahaha koji si ti idiot. samo kada se misli na planetu se pise velikim slovom. NEVJEROVATNO! sjedi, jedan.
ovdje nije stvar u gramatickoj gresci, nje nema u slucaju koji spominje \"trla baba\" ali zato ima tendencije u glupom naslovu, a takvi svaki dan osvicu ovdje...ja fakat mislio cudo se desilo i u spaniji pao snijeg u sred avgusta!!! dokle vise?!
trla baba glupane! prica je o suncevoj svjetlosti, ne o Suncu kao planeti.
To ti je slika naseg drustva. Zahvali radoncicu ko ih takve odgoji