Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mafijaške mahale 😁
Evo sansa za preglasane i majorizirane, da potraze pored Irske, jos jednu rimo-katolicku sredinu a to je jug Italije. On za vas ima brojne prednosti. Prvo Vatikan je blizu, imate mediteransku klimu kao u Hercegovini, krs, kamen, masline, limun, smokve, sve je isto kao Hercegovina, a puno ste blizi Vatikanu, mozete svake nedjelje na misu za Covica i haske uznike. Ja da glasam za Covica i Marinka Cavaru odmah bi se preselio na jug Italije.
Neka fala. Vratnik čaršija je puno ljepša od ovog vašeg. Plus EZANI ore! Elhamdulillahi 😍😍😍❤️❤️❤️
Uozbilji se Sarajlija. Na Vratniku ti je jedini plus pored pogleda na Sarajevo, taj što možeš reći da si "ščaršije", a toliko infrastrukturnih mana ima da je i Rakovica bolja.