Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Piskis u more?!!! Pa kako ce znati matereti tvoje?!! U redu rostilj, samponi, jelo na plazi, bureci, krompiruse ali da bacis pis nema sanse da ikada ikoga skontaju. Slana voda mokracu pojede za 13 i po sekundi
More ima sposobnost da anulira urin zbog prisustva soli.
@Bombonica2305 Ne znam za tebe ali ja definitivno ne idem ovdje na ljetovanje👀
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tata, tata piski mi se. Pa piski u more cero draga hahahaha to je bilo prije 15 godina u Tucepima zivi svjedok
Lijepa nasa Turkya.
Pa ko jos pere sudje u Moru i kupa se samponom i sapunom u Morskoj vodii,svasta sam cuo,al kakvi kozojebi dolaze u tu Spaniju majke mu ga . . .
a cijena u funtama je za nas bitna kako?
oprostite što pitam čisto sam radoznao,a smije li se pustiti vjetar u moru,onako muški da se osjete bamburići svuda okolo,a šta ako netko hoće da pusti vjetar u vodi a dobije proljev pa sve postane smeđe deset metara oko njega,jeli ima i za to kakav zakon samo pitam iz radoznalosti.
buran ne mogu da vjerujem da si usto u 6 ujutru i napiso' ovo
oprostite što pitam čisto sam radoznao,a smije li se pustiti vjetar u moru,onako muški da se osjete bamburići svuda okolo,a šta ako netko hoće da pusti vjetar u vodi a dobije proljev pa sve posatne smeđe deset metara oko njega,jeli ima i za to kakav zakon samo pitam iz radoznalosti.
Svasta sam cuo a ovo je najbesmislenije.
A sta pliva ti neko sve vrijeme dole oko ku.ca da vidi jesi li pisao ili nisi jel?
Ma samo odeš malo dublje i pišaj i uživaj. Ako si baš paranoičan da će neko da skuži šta radiš, samo nabiješ veliki šešir na glavu i još veće žabske naočare i nikakve kamere nemogu da te prepoznaju.
CELTA VIGO
Treba i u Neum ovo uvesti hahahahha
Luda vremena, nigdje veze Jedan kit proizvede 1000 litara mokrace na dan . Glup zakon.
spancji su najkulturni narod u evropi neznam ko njima more ravan biti njemac?? ne sigurno ne
Ja ne mokrim u moru. Ja serem! Drugo: u čemu je problem? I onako sva kanalizacija na kraju završi u moru.
Kako uspjevas da ti toalet papir ostane suh?
Treba isto tako raditi na onim jezerima oko Tuzle - ne znam ni kako se zovu ali kad vidim slike ljeti i one trbuhe i kockaste glave balkanske mislim da bi se vlasti pravo mogle obogatiti.