Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajd dok se nekom ne smrkne nekom ne svane zato kod nasih komsija Hrvata ima da budu pune plaze iako je usluga sa cjenama totalno slaba
rvacka je uvijek puna i sigurna od radikalnog islamizma.
@BiHeer Ebi ga imaju ljepe plaze i dosta se ima sta vidjeti u Turskoj ali sto kazes necu da idem traziti guzici cepa vidis da je odneo djavo salu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja to isto kad napišem za tursku ili grčku dobijem 50 minusa. turska ima problem s terorizmom, a grčka s prekomjernim priljevom emigranata, azilanata, izbjeglica ili kako god ih nazivali. ravnam se uglavnom prema zapadno europskim turistima, kao i rusima koji su posjećivali te zemlje u nemalom broju. manje - više svi otkazuju. turisti s naših prostora nisu adekvatni za bilo kakvu anketu, jer je broj minoran.
Koja to zemlja ima razvijenu ekonomiju iskljucivo od turizma? U Bosni se jos od komunistickih dana i slogana poput 'devizne zetve' kojega su komunisti skovali smatra da je turizam ekonomija buducnosti. Da je turizam tako velika stvar onda bi Grci bili najbogatija nacija a Japanci bi bili u kamenom dobu. Turizam nije presudan za razvoj ekonomije. Bosanci vole ideju turizma kao ekonomije jer ne moras da radis i da se trudis a 'devize kapaju'
ma terorjsti nisu problem, pare su problem.
Nemojte molim vas nista negativno pricati o Turskoj - ovo je Turski portal i puno ima ljudi koji se uvrede. Erdogan je demokratski lider koji je toliko mocan da hoce da ga Zapad zgazi, on nije za islamizaciju TUrske, on voli Zapad, Turska je najbogatija zemlja u Europi gdje su Bosnje Turkofili uvijek dobrodosli. Molim Bakira da ubaci obavezno ucenje Turskog jezika u skolama. (ovako glupi Bosnjo Turkofil razmislja)
Popravice to glupe bosnje koji turke zovu bracom hah ahaha haha
samo lijepa nji'ova, ko još normalan ide odmarati i po cijeli dan slušati đibirliđi, hakan tutum.
A Crna Gora? Iz iskustva, kazi nam o svojim utiscima :)
zasto ne mozemo biti nimalo objektivni... Erdo sjedi na prijestolu kao da je sultan... sa kurdima su zaratili vec odavno i ne zele uopce da sklapaju mir.... kao agresori se ponasaju glede Sirije i Iraka...
iskreno,iz srca govoreci,zaboli me neka stvar za turski turizam...
Ako se istraje u toj borbi do kraja što Turcima obeća Erdogan opašće i broj turista do kraja ! Onda će mu još samp dolaziti izbjeglice ! A BAkir ? I BAKIR !
Crkni stoko brkata, niskog rasta, još niže inteligencije, krivih zdepastih nogu, šiljatih glava, smrada loja, znoja i buđavog kebaba. Posrao vas alah kad ima najžešči proljev.
Bas mi je zao, Turci su super ljubazni, drag, opusten i vrijedan narod. Vrlo, vrlo slicni nama, sa ovih prostora Tamo ima toliko toga da se vidi....a blizu nam. Nadam se i zelim im da se stvari poprave uskoro, onda eto njima opet turista. Ja ne bih u Hrvatsku da je djaba...za sad.
E ebi ga bas su slicni nas narod od 2 metra a tamo metar i plitki tanjir
@pelevratimifriz mentalitet..navike, nacin zivota. Ne znam, ja sa njima radim i meni su mnogo dragi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ove godine cu u Antaliju na ljetovanje, ako me puste sa pancirom na avion.
Гдје ће сад 280 хиљада руских туриста ићи?
naravno