Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ne može ni ova tema bez spomen srba i bosanaca
Kako pjeva Dino Merlin.Nije srećapara puna vreća,to znaju oni koji imaju.
Mora da slabo koriste internet, odmah su srećniji i bez stresa.
Ponekad je bolje da se ljudi posvadaju, reknu jedni drugima sve u lice i time sprijece ili znatno ublaze buduce konflikte!Ovaj gradic zivi okovan tradicijom, nezamjeranjem ,ali i prepun svojih mracnih tajni omedenim nezamjeranjem!U Njemackoj, npr ,na snazi je "politicka i svaka druga korektnost" koja ubija ono osnovno za sto su se evropski narodi tesko izborili-slobodu!Sve se sabija u lonac koji je na vatri!Malo mu jos treba da eksplodira ,a onda...
@stern Jadni Nijemci. Baš mi ih je žao.
Podaleko od Erdoana. Na toj udaljenosti od ove tri budale, bi i ja bio sretniji.
Znači ponašaju se ko prosječna selendra u Švedskoj il Njemačkoj a ne ko Turci.
stari srpski grad
100% naše face, bijelji Turci. Srbi vise lice na one tamnopute Turke.
hvala, biram Memingen
Pretpostavljam da taj novinar BBC-a koji je toliko oduševljen Sinopom, ne bi i neće doć živit tu, 365 dana u godini, jel da? ;)