Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Banja Luka jedan od ljepsih gradova. Ljudi su super. Idem poslom cesto, ali nikad nisam ocejfio ko covjek 1-2 dana. Uvijek nek frka. Da covjek zanemari politicare i fudbalske navijace ne bi bilo mrznje. Eto pozdrav svima od Bosnje, Sarajlije iz Starog Grada.
Ove slike Banja Luke i njenih znamenitosti pokazuju da je ona pravi Bosansko Hercegovacki grad.
I kud god da odem nosim Te u sebi, jer samo sam tako i sretan i cio zamislit ne mogu kad Te bilo nebi, bio bih ljustura, samo kostur bijeli. Nestao bi osmijeh Tvoj sa moga lica sto iz moga srca zbog Tebe izranja ni zov ne bih cuo neznanih ulica.... bez Tebe u meni nema putovanja. I zato ne brini, odem pa se vratim i Ti uvijek sa mnom na svakom si putu kao lijek i radost, kad pjevam i patim uvjek si u meni,i u svakom kutu......
😔
😞😞
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo, pozdrav BL
Sve popaliti, osim Fehadije
Fina BL, a pogotovo zene
Hercegovac sam , ali Banja Luka je najljepsi grad u BiH
Ono sto je B.Luka nekad bila tog vise nema i kojim povodom ici? Dusa grada je ubujena. Prodjem ponekad samo i imam osjecaj da sam u prolazu kroz neki ruski nerazvijeniji grad.
Kakav sir i pivo imaju trapisti.
treba podsjetiti na protjerivanje i ubijanje ne smrdskog življa u BL kakva crna posjeta
@svitac sta se vlaha nakotili na klixu to samo minuse puca
Da sad kad je genocidom i etničkim čišćenjem potpuno očišćena od svojih sunarodnjaka i bilo koga osim srpskog stanovništva, pozivaju ljude da ih posjete. Realno, nisu zaslužili da im iko ikad svrati u grad.
Kastel i Ferhadija. Sve ostalo je jedna velika NULA!