{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Turistička agencija koja pravi aranžmane samo za punije osobe

27.2.2015. u 20:03
15
25
Turistička agencija koja pravi aranžmane samo za punije osobe
15
Turistička agencija koja pravi aranžmane samo za punije osobe
Ljudi s viškom kilograma se mogu naći u nezgodnoj situaciji kada trebaju putovati. Sjedišta u avionima često nisu prilagođena krupnijim ljudima, a ni hoteli nemaju odgovarajuće aktivnosti za njih. Stoga se jedna putnička agencija u SAD-u odlučila bazirati na kreiranje aranžmana za krupnije osobe.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
"Svi zaslužuju da dožive vrhunski odmor bez obzira na veličinu", rekao je Tony Harrell, izvršni direktor agencije Abundant Travel.

Harrell je i ranije radio u turističkoj industriji i često je slušao priče svojih saradnika i prijatelja, koji imaju višak kilograma, o problemima sa kojima se suočavaju dok su na odmoru.

"Jedna od tih osoba bila je i gospođa koja je kasnije postala moja supruga. Slušajući njihove brige i probleme te znajući za nerazumijevanje okoline, uvidio sam da postoji potreba za turističkom agencijom za plus-size osobe", kaže on za Daily Mail.

Harrell isključivo radi sa hotelima, aviokompanijama, kruzerima i rent-a car kompanijama koje imaju uslove za maksimalni komfort krupnijih osoba.

Harrel lično najviše svojim klijentima preporučuje New Orleans, jer su stanovnici opušteni i bez predrasuda tako da se svi osjećaju ugodno.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: