{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Turistička agencija koja pravi aranžmane samo za punije osobe

Klix.ba
27.2.2015. u 20:03
15
25
Turistička agencija koja pravi aranžmane samo za punije osobe
15
Turistička agencija koja pravi aranžmane samo za punije osobe
Ljudi s viškom kilograma se mogu naći u nezgodnoj situaciji kada trebaju putovati. Sjedišta u avionima često nisu prilagođena krupnijim ljudima, a ni hoteli nemaju odgovarajuće aktivnosti za njih. Stoga se jedna putnička agencija u SAD-u odlučila bazirati na kreiranje aranžmana za krupnije osobe.
"Svi zaslužuju da dožive vrhunski odmor bez obzira na veličinu", rekao je Tony Harrell, izvršni direktor agencije Abundant Travel.

Harrell je i ranije radio u turističkoj industriji i često je slušao priče svojih saradnika i prijatelja, koji imaju višak kilograma, o problemima sa kojima se suočavaju dok su na odmoru.

"Jedna od tih osoba bila je i gospođa koja je kasnije postala moja supruga. Slušajući njihove brige i probleme te znajući za nerazumijevanje okoline, uvidio sam da postoji potreba za turističkom agencijom za plus-size osobe", kaže on za Daily Mail.

Harrell isključivo radi sa hotelima, aviokompanijama, kruzerima i rent-a car kompanijama koje imaju uslove za maksimalni komfort krupnijih osoba.

Harrel lično najviše svojim klijentima preporučuje New Orleans, jer su stanovnici opušteni i bez predrasuda tako da se svi osjećaju ugodno.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: