Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To da im bude bolja popunjenost?
platiće licencu Nesscafeu i uvode tri u jedan sjedišta u avionima i sredstvima javnog prevoza ...
Sada ljudi sa viškom kilograma mogu uživati u turističkim putovanjima, a kompanije će dobro zaraditi na njima. Vjerujem da će i dnevni meni biti prilagođen njihovim potrebama. Svima dobro! :)))
umjesto da smrsaju, oni traze adekvatno mjesto za svoju debelu guzu..pa ne mogu da vjerujem xD
a onda ih u 50-oj stigne 100 bolesti, a ubrzo potom ih i srce izda. I pitaju se kako.
Ništa ovim ne dobijaju. Samo im daju potporu da se jos vise debljaju, umjesto da im pomažu da smršaju..
Treba i u tramvaju obezbjediti mjesta za krupnije osobe !
I naravno u SAD-u gdje ima i previse gojaznih ljudi, umjesto da ih upute kako da se rijese viska kilograma, meni ovo djeluje kao neko odobrenje. Neka ste takvi kakvi jeste.
U SAD-u nema sigurno na 1000 stanovnika vise gojaznih nego na Balkanu, ali zato su njihovi gojazni debeli ko tenk.
moja smjeskica :**
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sljedeci put kad cujete za ovu kompaniju Abundant Travel,u naslovu ce pisati: "Abundant Travel je postala mulitimilijarderska kompanija" Inace pametan potez,svi znamo koliko Amerika ima "fino popunjenih" ljudi,jos nek im serviraju macdonladsov hamuberger i bit ce bogatiji od Googl-a
-Zašto si došao bagerom po mene? NE SERI DEBELA I UPADAJ. :))