Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ili dragi turisti, nemojte dolazit, unistavate nam zivote, samo posaljite eure.
Od kako nisam na dnevnicama nigdje ne putujem.
influenseri ce sve unistiti, paraziti u ljudskom obliku
ma ne treba nigdje ici, sta ce oni sa tolikim brojem turista uniste sve. Eno fino u Neum, nema turista, ljepota... joj KLIXE
Preglupo je tvrditi da ne serija dovela turiste u Dubrovnik. Nije dovela nego samo povečala broj turista.
Sto se tice Amsterdama ovo je laz, nema nikakvih zanrana...
Dubrovnik je racku od tur. destinacije. Vidiš sve za sat, i nikada više. Grad za otimanje para...
Ako postoji ponuda zasto bi se obazirao na druge faktore poput brige o lokalnom stanovnistvu ili buke koja se stvara u opet lokalnim barovima. Ne treba svaljivati krivicu na turiste vec na one koji zele da zarade od turizma. Pa najbolje je onda da odem u Veneciju i ostanem u sobi gledat Netflix.
Amsterdam ❤️
Boga mi, za mene su još i te kako ne dostižne sve i jedna haman ovde nabrojana destinacija. Aljo ustaj neka Bake legne, pa možda onda priustim sebi i porodici da odemo obici ove "top" destinacije, a do tad dijeco lagano ih gledajte na razglednicama.
Ali zato Mekka, naša lijepa prelijepa, može da primi više od 5 miliona ljudi u jednom danu na jednom mjestu
Hrvati su jedini koji su unistili ovu destinaciju. Aruba i Curacao su jeftiniji.