Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce ba njihov nocni zivot??? Nema ga boljeg nego kod Dzaje ,pecenje i mastnim rukama diramo konobaricu hahaaaaa
Najuredjenija drzava na svijetu, svak svoj kanton ima i svi zive ko kraljevi...
prije svega zemlja svicaraca bez obzira na jezik, religiju i brojnost.
Koji naslov napisase a ostadose zivi. Svica, smor srednje evrope. Oduzmi banke i ukradene zalihe, preostane Bosna sa igradjenom infrastrukturom samo mnogo dosadnija...
Svicarska... zemlja kamatara i lihvara. e jesu se garant obogatili od cokolade i sira.
Švicarska,zemlja protestantske marljivosti i katoličke dobronamjernosti. Da je islamska bila bi to zemlja papanluka i fukarluka a da je pravoslavna bila bi to zemlja krkanluka i kurvanluka.
@saibaba Gdje to nema ?
@saibaba Bilo pa prošlo,pobrini se ti da malo islam reformiraš pošto je to očigledno svijetu potrebno.
Gledam slike, i ako izuzmemo čokoladu i satove realno mislim da i mi sve ovo imamo.... ali jedan ima problem kod Balkanaca- poštuj tuđe uništi SVOJE!
Imamo mi lijepih planina poput ovih Alpa samo nama je infrastruktura u k... Kod njih željeznice voze do planina a kod nas putevi - jedva koze korače. Kao ljubitelju prirode to je meni OK ali razmišljati o full turizmu sa takvom infrastrukturom nije realno.
@Matja sve bi se to dalo srediti al nece niko jbg lakse kukati kako smo bijeda
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije to samo mjesto skijanja, čokolade i satova...... ali su tamo i skijanje i cokolada i satovi najbolji....:))))))) Genève
Imas oko sokolovo 😂😂😂😂😂😂😂
Samo da pozdravim Kikicu 😘 ❤️ ... a ti komšiluku imaš, da ne kazem šta 😅😅😅
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
moj je zivot svicarskaaaaa, skoroooo pa savrseeen!
@lijepi huso ! ... ciji ja to avaz cujem? :)) fino ti stoji pjesma ;)
@lijepi huso ! ... hahahahaha nasmijao si me na sabah, hvala ti! jutro! ;)