Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bihać grad pun ljepota, grad smaragdne Une i beskrajne prirode, u blizini jedini u Federaciji Nacionalni park Una, samo što naša vlast na državnom nivou mrzi Krajinu pa je uvela dva talgo voza hiljade autobusnih linija za migrante, otjerali problem ispred svog praga da pregazi nakve krajolike Krajine migrantima, hvala pametna vlasti
@fbUser1593246334 Svaka cast na komentaru,i na tome da je Krajina zapostavljena.95% krajisnika je bilo spremno da da zivot domovinu,da izginemo svi do jednog.
@fbUser1593246334 Krajišnici, priključite se Hrvatskoj, mi ćemo vas znati zaštititi i ponuditi bolji standard od Sarajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bihac ljepsi od Sarajeva. A lokacija mu je 3 puta bolja nego Sa. Za 2 sata si u Zagrebu... a iz Sa za 3 sata si tek u Slavonskom Brodu. Bihac kapija BIH.
@BrnoUltraCZ to kome je Zagreb nešto u životu,velikoj većini stanovnika BiH nije,tako da caoooo
@Johnwick3 Zar ti nije neugodno kakva si neznalica. Čovječe, Krajina je oduvijek gravitirala prema Zagrebu, Rijeci, Ljubljani, Grazu, Beču. Pola Krajine nastanjuje navedena mjesta ili države uz jake ekonomske, društvene, kulturne, porodične, prijateljske odnose i veze.
Proplakali nocas oblaci sa neba, u daljini svira neki voz o sine. Umoran od svega, nista mi ne treba, meni treba samo tebe i tisine........
⭐❤🧚‍♀️🐉💋❤⭐
... Pa ti, stranche, izvoli projahat' na konju ovom dolinom kad znas da na kuli sjedi krajiski Clint Eaestwood
I Napoleon im se divio, nisu mu pardona dali. Krajisnici.
Bihać do Osmanlija nije bio u Bosni
@seko1aleksic nego gdje je bio?
Neće postati ne zato što nije atrakcija nego zato što nema turizma.
Kad vec spominjete Bihać i kad ste se sjetili da je i Krajina dio BiH, izmjestite one migrante, hvala ugodan ostatak dana.
Bihac stari hrvatski kraljevski grad, pozz starim hrvatima, prezime sve govori 👍
sad se sjetili looolll
Samo jos migrante da isjeramo iz nase zemlje i top smo.
bio, pravo je dobro
"Bitna za odbranu Bihaća" Nigdje u tekstu nista o tome
Pisite malo o piramidama u Visokom 😂