Preporuka za dane odmora
0
Šetnja prirodnim ljepotama Tuzle i okoline
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim dugo nisam vidio glupljeg komentara,čuj drogira se heroinom u očnu duplju.Koji si ti retardus svaka ti čast, a ti Tuzle nisi vidio ni na mapi kretenu.
ehhh ko god je ovo napisao, mora da se drogira heroinom u očnu duplju, direktno! samo neko takav moze pisati o Tuzli kao turistickom gradu, pogotovu u jesen ili zimu...
modus kako zi je mama
ljeti preporucujem svima da posjete jezero u Basigovcima ;) necete se sigurno pokajati :), ja tu provedem cijelo ljeto :)
JA, ZUM MINARETT-VERBOT !