Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast čovjeku! U ovom članku ima dosta grešaka, ali "Kazao je kako je Japan jako lijep i veliki grad, no istovremeno i preskup." je neoprostivo stvarno.
Japan City haha
@zanimljiv, dešava se ponekad i najboljima; Belgija je liijep grad: https://www.youtube.com/watch?v=n2iEes9bzbg
nasa vozacka ne vazi...nasa medjunarodna vozacka ne vazi...nismo potpisnici zenevske konvencije iz 1949. godine...sta cekaju nasi uhljebi iz ministarstva za vanjsku politiku...dosta je njihovog nerada i pljacke...
@yebe.mene.drzava Evo ubio me Bog ako neko u MVP zna za ove stvari.Doduše valjda imamo tamo konzula ili ambasadora koji bi trebao da zna šta je BiH građanima potrebno kada dolaze u Japan.Ali haj ga znaj.Teško je i to kada imaš konzule koji znaju samo Yes & No od svih stranih jezika.
@yeba.mene.drzava Ostavili su tu temu za neke druge izbore.
Mislim da je problem ne u vozačkoj dozvoli (jer kako je prešao toliko zemalja bez problema), nego što jedini trajekt iz Vladivostoka za Japan ( Sakaiminato) ide preko Južne Koreje i drastično limitira prijevoz vozila da se spriječi šverc iz Rusije u Japan.
Mogao je japanske carinike potkovati ha ya 😉
otici na ovakav put a ne proci kroz Iran je zivi promasaj ...sad lupajte minuse ..iran siti ovo ono supljak...djeco draga kolijevka civilizacije ..
Chupo kralju. Trebo si skrenuti lijevo a na desno.
A sto je išao okolo Kine?
BMW 1200 RS 💪🏻
GS*
Samo kontam koliko ovaj tip ima love i koliko mu je dosadno u zivotu.
neko putuje svijetom, neko komentarise na klixu, sta mislis kome je dosadnije i ko im vise love?
Slagao nas je! Eno ima sliku ispred arrodroma u Vladivostoku :) 😂 Salim se. svaka cast!
aja organizacije i pripreme da je krenuo biciklom umro bi usput ...ovako samo gas .avantura je cool s tim da nije nista nevidjeno ..koliko god se trudili to prikazati kao neznam ti sta .ljudi preplivajju iz floride na kubu ..znam dva lika koji su biciklom otisli u aziju jedan iz sarajeva do japana drugi do sirije , treci do maroka . na gs u nije frka ni na boga kakav je to izazov.teze pjehe do bjelasnice
Mora bosnjo popljuvat' makar mu zadnje bilo. Nego haj' ti pjehe na Bjelasnicu, pa javi kako prodje sviju ti.
Trebao je provjeriti prije puta, ali svaka mu cast, ovo je moj san
Zar se tako krupan detalj nije mogao provjeriti prije putovanja?
citao sam sve sto je pisao...svaka cast!!!
Svaka čast legeno,a moram priznati da sam ljubomoran na ovaj tvoj poduhvat.A za naše uhljebe nemam riječi,jer taman kada pomislim da nemaju više šta za upropastiti oni mi dokažu da uvijek mogu gore.Kako ih samo nije sramota samih sebe
Bravo Chupo!
Svaka ti cast ljudino, zivis moj sam. ✌️✌️✌️