Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aljbanci osim ljimunada znaju praviti i katedralje
narod s kompleksima,cak je njihov predsjednik izjavio da bi se oni trebali pokrstiti i vratiti svom "porijeklu" kako on to naziva
nedjelja je, bar se nedjeljom zezaj i nemoj biti opterecena nacionalistickom retorikom pogotovo onih s kojim nemas veze
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
pa veca je nasa katedrala u mostaru; zvonik sv. petra i pavla visok 107m!
Kaže neki dan profa historije(nisam mu ime pofatala)...da je ruglo to što su u Mostaru napravili....ruku na srce i izgleda ružno.
ne znam je li ruglo ili ne, ali crkva kao gradjevina ne izgleda lose. mozda lokacija gdje je sagradjena nije ok, mozda je to njena nametljiva uocljivost kada se ulazi u mostar, ili nesto drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
don Fatmir Alispahic ?! Albanci su stvarno simpatican narod, prepun iznenadjenja :-)
Lijepe li na katedralice.
Lafo je nešto napucali a unutra PVC stolice.ccc...
pogled na predzadnju sliku je poseban!!!
..jedan narod u tri vjere...
Ovo ko sarajevo 2 zgrade i ostalo kuce hmm zanimljivo xD :P
nisam bolan zezam se xD
Ovo vam je "predivan pogled" na Pristinu?
a evo emine koja ne voli sve sto je istocno od une i juzno od save xD
Esade! Ja sam ti bila u Pristini i grad nije toliko ruzan kako sam ocekivala, ali da je lijep, i da je ovo predivan pogled, nije!:P
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Cuj na balkanu ?? Pa zagrebacka je visoka 108 metara
Ma da !!!! pravili Austrijanci vecu katedralu u Zagrebu nego sto je Stefans dom u Becu!!!!
https://zagreb.wikispaces.com/Katedrala Evo konjino!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
pazi ti samo neznalica sa klixa,kako to oni napamet govore.pa nisu albanci optereceni vjerom ko bosnjaci.da vecina albanaca su muslimani al im to nije primarno.vjeru drze kao privatnu stvar a ne ko bosnje koje vjeru samo koriste kao neku indentifikaciju .pa neznalice jedne,majka tereza je bila albanka,humanitarka i katolkinja i zato je u njenu cast napravljena ovolika katedrala jer je tereza ponos albanski.a plus i kosovski katolici koji ih ima dosta na kosovu su dobili svoj vjerski objekat.
Mislim da su muslimani 70%, krscani 30 %, ali im vecinom, pogotovo u Albaniji, religija ne igra veliku ulogu.
Moj Bog je veći od tvog Boga! Moj Bog je ljepši od tvog Boga! Moj Bog ima veći k...c od tvog Boga!
Moj Bog je napravio tvog Boga!
albancima vjera nije primarna, nego nacija, a kao pametan narod cijene da će u budućnosti više prosperirati kao katolici i kršćani, nego kao muslimani, naravno ovim mislim na političke elite, ne na narod, svaki narod voli svoju vjeru....
IZGRADILI KATEDRALU da bi se ulizali Vatikanu, sve za nezavisnost.
vatikan prvocira...ali neka,bilizi se nostradamusovo prorocanstvo..."u vrijeme crnog pape doci ce arapaski princ na bijelom konju i razoriti vatikan"...a ovaj franja kako je krenuo nece dugo...:)))))