Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mirsad - De ne lupaj, to sto nismo otkrili kako su sagradjene nema veze sa postojanjem, cinjenica je da postoje jer ih vidimo. A boga nikad niko nije vidio, te ne postoji ni jedan konkretan dokaz za to, samo protiv - kompletna nauka u potpunosti negira svaku religiju (zato se religije bune protiv teorija evolucije i drugih naucnih otkrica). Pomisli samo na to da je crkva nekad tvrdila da je zemlja ravna ploca - IMA LI DANAS IKO DA U TO JOS VJERUJE? - KAKO ONDA MOZETE VJEROVATI U OSTALO AKO SU TAKVE ELEMENTARNE STVARI IZMISLJALI?
O misteriji kako su se gradile piramide mozemo izvuci pouku: Ljudi nemogu otkriti kojom tehnikom su izgradjene piramide, a raspravljaju se postoji li Bog jer im fale materijalni dokazi. Eto koliko smo pametni.
Drogba je tako cool :) Tctctct...jadna majko iskompleksirana, nista drugo.
E jesi pametan u ...
@za KONJA, samo kad ti guzim mamu...
Drogba, skidas li se ti ikada sa sarajevo-x, tucas li ti sta, jer si pravo nervozan
Visoko care ove kodnas su gradzene najtezin mogucim putem znas da me Bosanci se nesluzimo precicama. Mi vjerujemo samo u jedno povuci potegni
dobro to ali mi recite kako su ove nase bosanske izgradene.. moda bi Semir trebao da ovog lika dovede u visoko na cevape
Kad budete 100 % sigurni kako su izgradjene, javite mi obavezno, jer imam zelju imati jednu na svom imanju. Pozurite, vec su mi 24!
\"Gradnja piramida bila je moguća jedino obrnutom logikom od današnje\" Jel\' se ovim kolega Semir vodi? :D
Semire, objasni im, ti si kralj a ne kao onaj kreten Imamovic sto je \"otkrio\" tekiju na Buni!!!