Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo ce biti sve drugo ce proci ❤
Ma vidi ove lijepe fotografije.... Sarajevo volim te i to je to 😙😙😙
Mora jarane da si razgovarao sa budzetlijama,pa zato imas pogresnu sliku o nama...,kakav bolan optimizam u drzavi gdje vecina gradjana jedva prezivljava...
Posjetiti Sarajevo znači svjedočiti najvećoj tuzi i najvećem uspjehu moderne civilizacije", ističe Larsen. Prelijepa rečenica.
Šeher, ponos Bosne :) Boljka dušmanima... ;)
Nas glavni grad!
grad kerova, sandžaklija, pacova
bilo, al se nisu mogli razgoropadit u onom sistemu
Kompleksi balijski "sta drugi misle o Bih i da li znaju o njima nesto".... jbt uvijek cete biti mali i iskompleksirani...
Najljepsi grad na svijetu!
Ljepota je u očima posmatrača.
eh najviše volim ove što relativiziraju ljepotu... pa ja bih se zapitao da li je tvoj posmatrač ikad makeo dalje od Sarajeva?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hvala gospon Larsen.
ULOGA SRBIJE, PONAJVIŠE BEOGRADA U TERORISTIČKOM NAPADU U MOSKVI 1995-e ZBOG TADAŠNJEG PORAZA U SARAJEVU: Prisjetimo se da su teško naoružani "junački" srpski vojnici, nakon višegodišnjeg terorisanja stanovnika Sarajeva svih nacionalnosti, kapitulirali nakon samo jedne noći bombardovanja njihovih minobacačkih gnijezda oko grada. ''Slučajno'' ili slučajno, zanimljivo je da se nakon nekoliko dana od tada dogodio napad na Ruse i Amerikance (ukupno 950 uposlenika) u staroj američkoj ambasadi u Moskvi ( detaljniji opis te situacije zabilježili su novinari uglednog The New York Times-a ).
I neka cvjeta 1000 cvjetova i tako to.
US and A
optimizam,šta je to? jel to ono kad se nadaš da če jednom bit bolje a pouzdano znaš da neče
ljepota.