Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni kasni 8 dana? Daj bože da bude otkazano? Šta da radim?
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
@kocka2a Pravac doktoru
Aplikacija "Airhelp". Oni sve odrade. Uzimaju naravno naknadu, ali ispostuju sve. Ja dobio novu kartu na aerodromu, i onaj usljivi voucher da jedem/popije kafu dok cekam. Obratim se njima, oni dobiju 600 eura, uzmu sebi 200 ja dobijem 400. Ako let kasni duze ili je odgodjen, visa je naknada.
Površan i članak pun grešaka
Bas me zanima koliko ce dobiti oni Bosanci sto su ostali u Tunisu neki dan
Imal šta za autobuse , mislim ako stojiš , ako je autobus kao indijski voz ili možda tako nešto
Moj prijatelj letio u aprilu iz Amsterdama za Suriname sa zenom i djecom. Platio karte 3200 eura. Odgodjen im let nesto nije bilo uresu s avionom. Poletili tek sutradan. Evo dobio je pismo. Bit ce mu isplaceno 3600 eura za njih 6. Keširao karte i jos 400 na kafu.
OVO NE VAZI U BIH ODNOSI SE SAMO NA EU I LETOVE UNUTAR EU
Važi za sve letove koji počinju ili završavaju u EU
@gitar4, a tu ti ne ulazi nikakav prtljag ili samo onaj sto mze stat ispred tebe pod sjedalo. Cuj, kako ce tako u Bosnu a dje su hedije za familiju? Pa ako dodjes prazan znas da nisi dobrodosao.
BH Airlines za otkazivanje leta ti daju nogu u guzicu.
Dobro jutro klix! Ovo koristim vec godinama! Vrijedi samo za kompanije iz EU.
Sve ovo važi i za Wizzair i Ryanair. Čim letiš za EU ili unutar EU ova pravila ti vrijede. https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/prices-discounts/refunds-and-compensations#/ https://en.wikipedia.org/wiki/Flight_Compensation_Regulation_261/2004
Ukoliko uzmes osiguranje uz kartu. Ima zivotno osiguranje, za prtljag i ukoliko dodje do kasnjenja ili ponistavanja leta mozes da naplatis ali samo ako imas osiguranje.
Nije tacno, ja sam naplatio 600 eura kad mi je kasnio let za USA. Cak i Ameri moraju da postuju EU pravila. Recimo ovo se ne moze naplatiti u USA ali njihova kompanija za kasnjenje u EU mora da plati ovaj iznos putnicima
Evo 12. oktobra letim za Gotheburg iz Tuzle. Povratna karta me koštala nevjerovatnih 54 km vjerovali ili ne. 54 km...
@Sprzo307 moraš shvatit da ja nemam potrebe za koferom.. Ti izvini ako putuješ Qatar Airwaysom u prvoj klasi pa imaš tuš kabinu u avionu ja te stvarno nisam mislio uvrijedit..